We-Vibe Pivot en We-Vibe Verge vibrerende cockring – review

Het assortiment van We-Vibe wordt steeds groter en dat is alleen maar fijn, want We-Vibe staat toch wel bekend om zijn seksspeeltjes van hoge kwaliteit. Wat ik vooral goed vind aan het merk is dat ze zich richten op speeltjes die je samen kunt gebruiken. De We-Vibe Pivot en We-Vibe Verge zijn dan ook niet gewoon een cockring, maar het zijn cockrings met een extraatje. En omdat er al een tijdje geen echte nieuwe vibrerende cockrings meer op de markt zijn gekomen, keek ik wel een beetje uit naar dit duo.

The number-one couples’ brand has entered the ring

We-Vibe zegt zelf dat de Pivot een cockring is die bedoeld is om beide partijen tijdens het neuken te stimuleren. De man draagt de Pivot om zijn penis en de trillingen van de Pivot stimuleren tijdens de penetratie ‘hands free’ haar clitoris. De Pivot is zacht en een beetje rekbaar.

De Verge  van We-Vibe draag je om de penis en de testikels. Het knelt een beetje waardoor je een lichte druk voelt. Het uitsteeksel masseert het perineum. Daardoor is de Verge zowel geschikt voor masturbatie als voor seks met een partner.

Met de We-Vibe app kunnen partners elkaars vibratiesterkte en patronen beheren. Of een van de partners heeft de controle over beide. Je kunt de Pivot en de Verge allebei gebruiken met de app om, waar ook ter wereld, het speeltje te bedienen.

Pivot en Verge hebben allebei 10 verschillende vibratiestanden, maar met de app kun je zelf ook vibratiepatronen maken. Beide producten zijn gemaakt van zacht siliconen, zijn 100% waterproof en oplaadbaar. Er zit ook een soort alarmpje op dat waarschuwt als de batterij bijna leeg is. Oh, en niet te vergeten: er zit twee jaar garantie op apparaten van We-Vibe.

Wat ik er van vind

De Pivot is een klein beetje rekbaar, waardoor hij om penissen van verschillende diktes past. Het omdoen ging een beetje stroef, maar een klein beetje glijmiddel (op waterbasis, want de Pivot is gemaakt van siliconen) hielp. Het is niet de bedoeling dat je ook je scrotum door de ring doet bij de Pivot. Als hij eenmaal om de penis zit, kun je met een knopjes op de voorkant de trillingen variëren door vooruit te scrollen. De trillingen van de Pivot zijn behoorlijk indrukwekkend.

Toch ben ik niet zo’n fan van dit soort cockrings. Ik zei dat al eerder toen ik de LELO Pino testte. Met de Pivot is het al niet veel anders. De trillingen van dit soort cockringen zijn bedoeld om de clitoris te stimuleren, maar dat is alleen het geval in bepaalde standjes, waarbij je niet zo zeer gericht bent op in- en uitgaande bewegingen (zoals Coital Alignment Technique in de missionarishouding en het cowgirl standje (zij bovenop)). Voor de man is het wel erg prettig om de extra vibratie te ervaren en de lichte knellende druk zorgt voor een extra harde erectie.

Maar van alle cockrings die trillen die ik ooit heb geprobeerd, dat moet gezegd, is dit toch wel de allerbeste!

De Verge is een ander verhaal. Die is niet bedoeld om de clitoris te stimuleren, maar juist om het perineum (het stukje tussen de testikels en de anus) te verwennen. De opening van de Verge is een stuk groter dan die van de Pivot. Het is de bedoeling dat je daar eerst (een voor een) je testikels door doet en daarna je (slappe) penis. Dan, als je penis in erectie komt, wordt het bloed licht afgeklemd, waardoor de erectie steviger wordt en langer aanhoudt. De trillingen zijn vooral voelbaar op het perineum. Doordat je de trillingen achter je ballen voelt, kreeg ik een erg intens orgasme. Het voelde een beetje als een indirecte stimulatie van het prostaat. Dit speeltje is zowel leuk om te gebruiken bij masturberen als bij het neuken!

Volgens We-Vibe kun je de Verge ook omdraaien, waardoor het deel dat op het perineum komt aan de bovenkant zit en de clitoris van je partner stimuleert. Ik heb dat niet geprobeerd, maar dat zou best eens een goede suggestie kunnen zijn (zodra ik dat geprobeerd heb, update ik deze post).

Persoonlijk vond ik de Verge een stuk fijner dan de Pivot.

Eindoordeel

Beide cockrings zijn gemaakt van zacht siliconen dat erg fijn aanvoelt. Het is absoluut een pré dat ze oplaadbaar zijn en waterproof.

Ik vind het altijd jammer als een speeltje geen + en – knopjes heeft om door de standjes heen te scrollen. Als je het vorige trilpatroon toch leuker vond, dan moet je helemaal doorscrollen om weer bij dat standje aan te komen. Gelukkig kun je dat verhelpen door de app te gebruiken en het te bedienen vanaf je smartphone. De Pivot voel je als vrouw alleen als je niet al te heftig beweegt. Bij flink stoten is het voor de man nog steeds lekker, maar zij zal het minder goed voelen.

De Verge is echt een aanrader. Zeker voor de man die niet erg snel klaarkomt of zelfs moeite heeft met klaarkomen. Dit is echt een extraatje die je een hevig en intens orgasme gaat geven.

 

De We-Vibe Pivot (€89) en de We-Vibe Verge (€99,-) zijn allebei te koop in de shop van NBRplaza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *