Wat te doen als hij klein geschapen is (geen nood)

18k2q081137w4jpgHelaas, het is niet waar wat ze zeggen. Size DOES matter. Maar wat als je vriendje niet vooraan heeft gestaan bij het uitdelen? Geen nood aan de man. Met deze tips van NBRplaza kunnen jullie toch heel wat leuks beleven.

Wat is klein?

Wat is klein en wat is groot? Gemiddeld is een penis in erecte toestand 13 tot 15 cm lang en 12 cm in omtrek. Hoe je dat kunt meten hebben we al eerder beschreven. Sommige mannen met een korte penis (laten we zeggen, een centimeter of 10 of minder) kunnen dat wellicht compenseren met de dikte.

En ook een te grote penis is niet altijd plezierig. Een te lange pik kan zomaar tegen de baarmoederhals prikken en dat kan onplezierig zijn.

Maar zelfs als een man een piemel heeft die kleiner is dan gemiddeld is er voldoende mee te beleven.

Voorspel doet er ineens wel toe

Nu doet voorspel er altijd wel toe, maar vooral voor mannen die klein bedeeld zijn is een goed voorspel van belang. Kus, knuffel en neuk droog. Stel het neuken zo lang mogelijk uit. Hierdoor zal hij op zijn grootst zijn.

Bespeel al zijn erogene zones. Alle lichaamsdelen waar veel zenuwbanen lopen zijn geschikt voor de liefde. Ga niet meteen op het kutje en de pik af. Vooral als je een vriend hebt met een kleine pik, is het leuker om met andere erogene zones te spelen. Je zou anders toch maar teleurgesteld worden. Zoiets als wanneer je een grote tas van de Bijenkorf krijgt en er zit een Tuc-koekje in.

Iedere ervaren vrouw weet dat je je man op veel meer plaatsen moet beroeren om hem zo ver te krijgen. En vice versa.

Richt je op de clitoris

The-Small-Penis-Survival-Guide2Als je man een kleine pik heeft, moet het doel van jullie seksuele samenzijn niet primair gericht zijn op de penetratie. Geniet van elkaars lichaam. Neem de tijd om de clit goed te stimuleren, bijvoorbeeld met de hand. Ontdek haar meest gevoelige plekjes. Als vrouw kun je natuurlijk ook een showtje weggeven. Laat hem toekijken als jij met jezelf speelt. Voor veel mannen is dat super opwindend. En, als vrouw krijg je in ieder geval een paar fijne orgasmes. Waarom ook niet?

Compenseer

Of hij het nou leuk vindt of niet, de waarheid is dat hij klein geschapen is. Dat zal voor hem niet als een verrassing komen, want hij zal vast weleens samen met andere jongens onder douche hebben gestaan, al was het maar na het voetballen.

Biedt hem de gelegenheid om te compenseren wat hij te kort komt in de lengteafdeling. Geef wat meer aandacht aan orale seks bijvoorbeeld. Geef hem tips en maak van hem een heuse befgod. Of laat hem erotische massages geven. Of laat hem zijn vingers gebruiken. Of speeltjes. Maar overdrijf niet met de speeltjes, want dat zou hem weleens een trauma kunnen bezorgen.

Heb vertrouwen

The-Small-Penis-Survival-Guide1Vraag het een willekeurige lesbienne en je weet dat penetratie niet de heilige graal van seks is. Er zijn genoeg andere dingen te beleven. Ook al heeft hij een penis ter grote van jouw duim, dan nog kan zijn zelfvertrouwen opwindend zijn. Geef hem de touwtjes in handen en laat hem de alpha-man voelen.

Standjes

Ook met een kleine penis kun je in bepaalde standjes bijzonder goed gestimuleerd worden. In dat geval is vooral de hoek waarin hij penetreert van belang. Ook met een kleine penis kun je de G-spot beroeren. En de ingang van de vagina is toch het meest gevoelig.

Wat zijn goede standjes als hij een kleintje heeft?

 1. Op zijn hondjes: Penetratie achterlangs is altijd een goed idee om hem beter te kunnen voelen. Maak je rug hol om hem nog dieper binnen te laten. Hoe meer je vooroverbuigt, hoe beter. Ga eens over de leuning van de bank hangen, ga voor hem staan en leun op een laag tafeltje, etc.
 2. De slang: Onthou dat het gaat om de hoek waarin hij je penetreert. Ga op je buik liggen met een kussen onder je buik. Hou je voeten bij elkaar en steek je kont in de lucht. Hij zal net in je kunnen komen, maar omdat je je benen gesloten hebt, zal dat extra frictie geven.
 3. Lepeltjes: We zeiden het al eerder: op zijn lepeltjes is vreselijk ondergewaardeerd. Trek als vrouw je benen op (foetushouding) zodat hij nog beter in je kan komen.
 4. CAT: Als variant op de missionarishouding kun je ook Coïtal Allignment Technique toepassen. Coital Allignment Technique (CAT) is een manier om de clitoris te betrekken bij de coïtus.
 5. Cowgirl: Ga op hem zitten en berijd hem. Op deze manier kun je zelf met je clit spelen (of hem dat laten doen) terwijl je controle hebt over de penetratie.

En andere tips

penis-survival-guideOverweeg ook eens het volgende:

 1. De ingang van de schede heeft de meeste zenuwuiteinden en is dus het gevoeligst. Hij hoeft echt niet diep naar binnen voor een goede stimulatie.
 2. Fluister tijdens het voorspel hoe graag je zijn pik in je wil. Ook al zal het een tikje tegenvallen, een beetje vieze praat is altijd leuk.
 3. Zeg nooit dat ie klein is. Dat zou zijn zelfvertrouwen kunnen schaden
 4. Zeg nooit dat ie groot is. Hij weet wel beter.
 5. Dit zou weleens de perfecte man kunnen zijn voor sodomie. Een grote penis is veel minder geschikt voor anale penetratie. En voor hem is het juist extra strak.
 6. Doe eens een trio. Stel je man voor om een trio te doen met een extra man. Dat geeft jou de gelegenheid om een grotere pik te ervaren met goedvinden van je man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Pingback: Cosmo stelt 29 vragen over de penis. NBRplaza geeft de antwoorden - Naughty Business Report

 2. Pingback: Op zijn hondjes - een beestachtig lekker standje - Naughty Business Report