Veilig vrijen met etenswaren

Iedereen die zijn of haar seksleven wat wil opleuken, gaat experimenteren. De een doet dat met verkleedpartijtjes, de ander heeft seks op vreemde plekken zoals een parkeerplaats en weer anderen gaan elkaar vastbinden. En er zijn er ook die op zoek gaan naar alternatieve seksspeeltjes. Maar wat kan je nou allemaal veilig in een vagina stoppen?We hebben voor je uitgezocht welke levensmiddelen geschikt zijn om intiem mee te worden.

Er zijn veel verschillende manieren om lol te hebben met voedsel tijdens seks. Je kunt iemand er mee ondersmeren (vooral leuk met gember en menthol omdat die een prikkelend effect hebben op de gevoelige plaatsen zoals de klit of de eikel) en aflikken, je kunt iemand ermee bespugen of je kunt het in iemand stoppen. Zoals met alles, is ook met eten enige terughoudendheid op zijn plaats. Niet in de laatste plaats omdat je misselijk kunt worden van alle champagne, chocola, slagroom, ijs, banaan, komkommer en aarbeien. Maar er zijn ook nog andere absolute don’ts.

Allergie

Wat je ook gaat doen, informeer eerst even bij het ‘slachtoffer’ of die een voedselallergie heeft. Sommige allergieën zijn zeer gevaarlijk en soms zelfs levensbedreigend. Bij inwendig gebruik, dus anaal of vaginaal, gebruik in dat geval, als het even kan, een condoom.

Size does matter

Als je niet op de Spoedeisende Eerste Hulp post wilt belanden als lachertje van de dag, bedenk dan goed dat de grootte van alles wat je in je stopt van belang is. Een winterpeen is beter dan een klein baby-worteltje. Een potje wortjeltjes-met-doperwtjes zou kunnen, zolang het potje er maar omheen blijft. Zorg altijd voor voldoende houvast.

De groente-afdeling

Groenten en fruit met een fallusvorm, zoals komkommer, banaan, wortel, maïs, rettich en aubergine, zijn leuk en spreken tot de verbeelding. Laat de groenten in de schil om te voorkomen dat het beurs wordt en afbreekt Was de schil vooraf om scherpe pitjes (zoals bij de komkommer) of landbouwchemicaliën te verwijderen. De huid in de anus en vagina is zeer dun en gaat daardoor gemakkelijk stuk. Dat is vervelend en pijnlijk. Breng dus geen al te ruwe groenten en fruit in en let op scherpe randjes. Of, zoals Georgina Verbaan eens antwoorde op de vraag welk fruit het meest erotisch was, een aardbei of een ananas: “een ananas doet pijn bij het inbrengen”.

Zoetwaren

Ook ijs is leuk. De kou brengt een bijzondere sensatie. IJs  kan echter ook afbreken en dan komen soms scherpe schilfers vrij die de huid kunnen beschadigen. Als je ijsklontjes gaat inbrengen, houd het ijsblokje dan even onder de kraan of wrijf het tussen je handen om scherpe randjes weg te smelten. Zo voorkom je ook dat’ droog’ ijs aan de huid vastplakt.

Smeer elkaar lekker in met chocola. Niet alleen het aanbrengen, maar ook het aflikken is erg erotisch. Pas wel op met suiker. Suiker mag nooit in de vagina terecht komen, zelf niet een klein beetje, omdat suiker een bacterie laat ontwikkelen en voor een ontsteking kan zorgen die erg gevaarlijk is. Deze kan zelfs leiden tot steriliteit bij de vrouw. Dus nooit frisdrank, fruit, slagroom, likeuren, snoepgoed, en dergelijke in de vagina stoppen. Wederom kan een condoom soms uitkomst bieden (bijvoorbeeld om een ijslollie).

Drank

Bubbels en seks gaan goed samen. Vooral om het over elkaar heen te gieten en af te likken. Zeker als de champgane goed koud is geeft dat een bijzondere sensatie. Doe dat wel met mate, want een doorweekt matras droogt niet 1-2-3. Strikt genomen zijn flessen natuurlijk geen levensmiddelen, maar mocht je het een geil idee vinden om een fles champagne leeg te gieten in je meisje pas dan op. Niet alleen de alcohol en de suikers zijn gevaarlijk voor de vagina, er kan ook lucht in de vagina komen, wat kan leiden tot een bloedprop. Niet doen dus.

De slager

Wil je spelen met een worst, doe er dan een condoom om. Het nitriet in het vlees is ook zeer slecht voor het inwendige.

Zuivel

Bedenk dat hoewel het een enorm geil idee is om jezelf te wentelen in vanillevla, je daarna die smeerboel ook op moet ruimen. Een rubber zeiltje kan uitkomst bieden. Gebruik nooit vette producten zoals olijfolie, boter of mayonaise als glijmiddel. Niet alleen verspreiden ze bacteriën, ze tasten ook het rubber van condooms aan.  Gebruik een glijmiddel op waterbasis.

Kruiden

Pas op met bepaalde kruiden. Chili pepers of cayenne peper kan bijzonder pijnlijk zijn en blijft nog heel lang een branderig gevoel geven. Maar ook kaneel schijnt al een onaangenaam prikkelend effect te geven.

Wasbeurt

Mocht je na het spel nog etensresten in je private delen hebben, wees dan voorzichtig met het uitwassen. Probeer de boel er niet uit te lepelen en gebruik geen klisma. Je verstoort hiermee de natuurlijke balans. Hierdoor loop je het risico dat de smeerboel alleen maar verder naar binnen wordt geduwd of gaat infecteren. Ga douchen en laat je lichaam de rest doen.

Overigens geldt al het bovenstaande ook voor de penis. Omdat er in de penis een gat zit wil dat niet zeggen dat je er zomaar van alles in kan stoppen. Wil je wel spelen met je pisgaatje gebruik daar dan alleen medisch verantwoorde speeltjes voor. Het beschadigen van je urinebuis of het verkrijgen van infecties zijn zeker geen lolletje en dit gebeurt snel als je zomaar iets gebruikt.

 

Tandpasta

Mocht je echt een keer iets bijzonders willen probeer dan dit eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 1. Pingback: Beter beffen: alles over cunnilingus | Naughty Business Report

 2. Pingback: Budget BDSM (50 tinten Aldi) | Naughty Business Report

 3. Pingback: Figging: spelen met een gemberwortel | Naughty Business Report

 4. Pingback: Masturberen met dressing? | Naughty Business Report

 5. Pingback: 19 dingen die elke vrouw gedaan moet hebben met haar vriend | Naughty Business Report

 6. Pingback: Naughty Business Report | Neuk eens een sinaasappel

 7. Pingback: Figging: spelen met een gemberwortel | Naughty Business Report

 8. Pingback: Maak je eigen seksspeeltje: Neuk eens een sinaasappel | Naughty Business Report

 9. Pingback: 19 dingen die elke vrouw gedaan moet hebben met haar vriend | Naughty Business Report

 10. Pingback: Masturberen met dressing? | Naughty Business Report

 11. Pingback: Glijmiddel: waarom en welke? | Naughty Business Report

 12. Pingback: Masturberen is gezond | Naughty Business Report

 13. Pingback: Het is Strap-week! Tips voor strap-on seks | Naughty Business Report

 14. Pingback: Super Food voor Super Seks - Naughty Business Report

 15. Pingback: Suggesties voor 'safewords' die mensen ook echt gebruiken - Naughty Business Report

 16. Pingback: Fucketlist: Het diner - Naughty Business Report