Waarom elke vrouw haar man een prostaat massage moet geven (en hoe)

tumblr_lm4ksnE0uY1qgnwhdo1_500Zou het niet fijn zijn als je het nuttige met het aangename kunt verenigen? Een prostaatmassage is namelijk niet alleen gezond voor de man, maar ook nog eens een geweldige ervaring. Tenminste, als de man daar een beetje voor open staat. Is je seksleven een beetje ingedut? Word een volleerd prostaatmelker en je man zal nooit vreemdgaan!

Wat is de prostaat?

De prostaat is een klier ter grootte van een walnoot. Het zit aan de ‘wortel’ van de penis, net onder de blaas. De prostaat bevindt zich naast het rectum. In de prostaat maakt het lichaam hulpstoffen aan die aan sperma wordt toegevoegd. Door samentrekking voorkomt de prostaat dat sperma in de blaas kan stromen. Het woord prostaat is afgeleid van het Griekse ‘prostates’ dat ‘wachter’  of ‘beschermer’ betekend.

Waarom een prostaat massage?

Door de prostaat te masseren laat de prostaat de opgeslagen spermavloeistof vrij en wordt als het ware schoongespoeld. Als dit niet vaak gebeurd kan dat voor ontstekingen en zwellingen zorgen. Regelmatige massage voorkomt prostatis (ontsteking), prostaatkanker, genitale pijn en pijn bij het plassen. Bovendien verbetert het de erectiele functie en verhoogt het de hoeveelheid zaadvloeistof en circulatie.

Een regelmatige prostaatmassage is dus gezond en door de massage wordt het aangezet om in actie te komen. Maar is het ook lekker? Jazeker! Het is zelfs mogelijk om een man te laten klaarkomen door zijn prostaat te masseren. Sterker nog, het gevoel dat zich tijdens een prostaatmassage opbouwt kan veel heviger worden dan tijdens een normaal orgasme. Het is daarom leuk om ermee te experimenteren, omdat je als man op deze manier een enorm intens orgasme kunt beleven.

De mannelijke G-spot (P-spot)

0_0_0_0_250_201_csupload_25550842_largeAls je het niet doet vanwege de gezondheidsvoordelen, dan is er wel een hele goede andere reden om de prostaat regelmatig te masseren. Het is namelijk een heel erg gevoelig orgaan en wordt wel beschouwd als de mannelijke G-spot.

Veel mannen ervaren intense, langdurige, zelfs meerdere orgasmes en intense ejaculatie wanneer hun prostaat wordt gemasseerd. Hoewel veel mensen alleen gericht zijn op externe erogene zones, zit ’s mans biologisch best bewaarde geheim op een plek waar de zon niet schijnt. Intense langdurige orgasmes zijn niet alleen weggelegd voor vrouwen. De prostaat (ook wel de P-Spot) is de mannelijke versie van de vrouwelijke G-spot, en door stimulering kan de man een intens orgasme beleven dat onbereikbaar is wanneer alleen de penis wordt gepoetst.

Hoe moet dat?

Mocht je overtuigd zijn en het een keer willen proberen, ga dan als volgt te werk:

Allereerst moet je de prostaat weten te vinden. Dat kan het beste door je vinger in de rectum van je partner te steken. Voor veel mannen is dat een vervelend idee, omdat ze het associëren met homofilie. De anus maakt deel uit van de bekkenbodem waar ook de geslachtsdelen zich bevinden. Tijdens het mannelijk orgasme trekt de anus samen. Bovendien bevat de anus veel zenuwuiteinden waardoor aanraking erg intens kan voelen. Stimulering van de kringspier alleen al kan tijdens het vrijen al een intense ervaring opleveren. Prostaatmassage gaat echter iets dieper, letterlijk. De prostaat bevindt zich namelijk een stukje in de anus.

0_0_0_0_227_176_csupload_25550872_largeBeweeg de vinger van binnenuit een beetje naar voren richting de penis. Hier voel je een kleine ronde verdikking. Dit is de prostaat.  Wrijf zachtjes over de prostaat en kijk hoe hij reageert. De één heeft het liever iets heftiger dan de ander. Bouw het zachtjes op en kijk wat er gebeurt. De reactie bij prostaatmassage is niet bij iedereen hetzelfde. De één wordt gek van genot, de ander vindt het maar ongemakkelijk en voelt er niet zoveel bij.

Je kunt ook overwegen een speciale prostaatstimulator te gebruiken. Dat is een seksspeeltje dat speciaal is ontwikkeld om de prostaat te masseren.

Is het vies?

Je zit natuurlijk met je vinger in de anus van je vriend. Als hij zich vooraf goed heeft gewassen en je je vinger een beetje vettig maakt met glijmiddel, dan zal je vinger niet erg vies worden. Je kunt daarna gewoon je handen wassen. Als je een roestige vingernagel toch niet zo’n fijn idee vindt, dan kun je rubber handschoenen gebruiken of een condoom om je vinger doen. Ook kun je een vibrator gebruiken. Sommige vibrators zijn speciaal voor anaal gebruik.

Maak hem helemaal gek!

Wil je hem helemaal gek maken? Stimuleer dan met je ene hand zijn prostaat en met de andere zijn penis. Of pijp hem terwijl je een prostaatmassage weggeeft (nog beter). Succes gegarandeerd.

 

 

300x200-NL_dutch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 1. Pingback: Waarom mannen zo van anale seks houden (en vrouwen niet) | Naughty Business Report

 2. Pingback: Sterretje likken (oraal – anaal): ja of nee? | Naughty Business Report

 3. Pingback: Naughty Business Report | Neuk eens een sinaasappel

 4. Pingback: Mannen en seks: de feiten | Naughty Business Report

 5. Pingback: Maak je eigen seksspeeltje: Neuk eens een sinaasappel | Naughty Business Report

 6. Pingback: Glijmiddel: waarom en welke? | Naughty Business Report

 7. Pingback: Sterretje likken (oraal - anaal): ja of nee? | Naughty Business Report

 8. Pingback: Waarom mannen van anale seks houden (en vrouwen niet) | Naughty Business Report

 9. Pingback: Het is Strap-week! Tips voor strap-on seks | Naughty Business Report

 10. Pingback: Waar jij op zocht: Een anaal orgasme - Naughty Business Report

 11. Pingback: 12 tips om standje 69 nog lekkerder te maken - Naughty Business Report

 12. Pingback: Hoe kies je de juiste prostaatstimulator in tien stappen? - Naughty Business Report

 13. Pingback: "Mijn vrouw wil een strap-on gebruiken, maar is dat eigenlijk wel lekker voor mannen?" - Naughty Business Report

 14. Pingback: Verbeter je ejaculaat: Tips voor een grotere kwak - Naughty Business Report

 15. Pingback: 8 vreemd uitziende voorwerpen die je in je anus kunt stoppen - Naughty Business Report

 16. Pingback: 19 dingen die elke vrouw gedaan moet hebben met haar vriend - Naughty Business Report