Tandpasta seks

Het leuke van redactievergaderingen hier bij NBRplaza, is dat er soms hele nieuwe en verfrissende ideeën ontstaan. Nu hebben deze meetings in het algemeen een wat speels karakter, hier bij NBRplaza. Eerder schreven we al hoe orale seks met een slok koude champagne of hete thee de feestvreugde van de ontvangende partij kan verhogen. Maar wij vroegen ons  ’s morgens tijdens het tandenpoetsen af hoe het voor een man zou voelen als hij gepijpt zou worden met een hap tandasta in de mond. Tijd voor een empirisch onderzoekje, zo stelden wij vast.

De fabrikanten

Het zal je niet verbazen dat op de websites van tandpastafabrikanten er geen verwijzingen zijn naar het gebruik van hun product, anders dan voor het tweemaal daags reinigen van het gebit. Laat staan dat ze melding maken van het gebruik van tandpasta op het mannelijk, danwel in het vrouwelijk geslachtsorgaan. Ook het Ministerie van Volksgezondheid heeft er geen informatie over op hun website. Procter & Gamble (fabrikant van Oral B) laat desgevraagd weten:

Wij kunnen u helaas niet aangeven of dit schadelijk is. Wij hebben tandpasta ontworpen voor gebruik in de mond, tijdens het tandenpoetsen en is alleen voor deze doeleinden uitvoerig getest op veiligheid. Wij raden u het wel af, om tandpasta op deze manier te gebruiken.

In ieder geval hebben ze daar bij P&G in Tilburg vast een hilarische ochtend gehad bij het beantwoorden van onze vraag. Ook de consumentenservice van Colgate Palmolive komt in hun reactie niet verder dan:

Tandpasta is speciaal ontwikkeld voor een optimale hygiene om de tanden, mondslijmvliezen en de tong schoon en gezond te houden.

Het woord seks durven ze ook daar niet in de mond te nemen!

 

Zelf doen

Tijd dus, om het heft in eigen handen te nemen. Eerst maar eens bij onszelf. Een vrouwelijk en een mannelijk lid van de redactie besluiten om wat tandpasta te gebruiken bij een potje zelfbevlekking. De man gebruikt Aquafresh White & Shine (reinigt niet alleen de tanden, de microparel formule maakt ze ook glanzender en gladder in slechts 1 week tijd!). De vrouw kiest voor Paradontax (actief bij geïrriteerd tandvlees).

Man: “Ik deed een klein dopje (zoveel als je op een elektrische tandenborstel doet) op mijn handen en verspreide dat eerst door mijn handen in elkaar te wrijven. Daarna masseerde ik het in op mijn penis en ballen. De eerste paar seconden was het een fris gevoel. Ik had weleens scheerschuim gebruikt en dat voelde ongeveer zoals die eerste paar seconden met tandpasta: wel fijn. Toen begon het echter vreselijk te branden, maar met een verfrissende koude prikkeling. Zo’n beetje alsof je wordt gestoken door 6.000 ijskoude naalden. Toch was het heerlijk om mezelf af te trekken met tandpasta. Het bleef nog een hele tijd nabranden, zelfs toen ik het onder de douche afwaste. Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mannen echt te veel is.”

Zij: “Gelukkig was ik al gewaarschuwd door dat andere redactielid, dus ik nam ook maar een klein beetje Paradontax op het topje van mijn vingers en smeerde dat over mijn clitoris. Na een paar tellen begon het vreselijk te branden op het randje van pijnlijk, maar tegelijk zo opwindend dat ik in no-time klaarkwam. Ik had weleens van die prikkelgel van Durex gebruikt, maar daarvan voelde ik bijzonder weinig. Dit is duizenden malen heftiger.”

 

Verschil in merk?

Na deze eerste beproeving werd het tijd om het verschil in merk eens te proberen. De man gebruikte Pearl Drops en de vrouw Oral B Pro Expert. Hoewel het verschil in verfrissing bij het tandenpoetsen best waarneembaar is, gaven onze proefpersonen aan dat er weinig verschil is in prikkeling op de genitaliën.

 

Anaal en vaginaal

De volgende stap is natuurlijk om tandpasta ook inwendig te gebruiken. De man besluit om een stapje verder te gaan en smeert ook wat tandpasta in en rond zijn anus, terwijl de vrouw het aanbrengt op haar G-spot. Ze zijn het er over eens: de tinteling is heftig, op het randje van pijnlijk, maar extreem geil.

 

Tandenborstels

Nog een stapje verder is het gebruik van tandenborstels als extra stimulans. Onze redactieleden waren het er over eens dat de meeste tandenborstels nogal hard waren en dat je je wel moet bedenken dat je er later ook weer je tanden mee moet poetsen. Lees ook deze blog.

 

Aanbeveling

In wezen gebruik je een middel dat door het gebruik van menthol en andere verfrissende bestanddelen de huid licht irriteert. Hierdoor ontstaat een sensatie die door sommigen als pijnlijk en door anderen als prettig wordt ervaren. Als deze sensatie van korte duur is, is er niets aan de hand. Als je de huid lange tijd blootstelt aan extreme prikkeling dan kan irritatie ontstaan (en zelfs ontvelling hebben wij gehoord). In dat geval is er ook gevaar voor ontsteking.

Voor mannen en vrouwen die niet van extreme prikkeling houden is het niet aan te bevelen om tandpasta rechtstreeks aan te brengen op de meest gevoelige plekjes. Een alternatief is om kort je tanden te poetsen en met een nog frisse mond de partner te bevredigen. Als je geen zin hebt om de slaapkamer te verlaten voor een poetsbeurt, neem dan een pepermuntje in je mond. Mocht tandpasta nog niet heftig genoeg voor je zijn (wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen) stap dan over op tijgerbalsem of wasabi (geheel op eigen risico).

Doe het niet dagelijks, maar gebruik tandpasta als extra stimulans voor ‘zon- en feestdagen’.

 

Is het ook nog ergens goed voor?

Sommige jongens hebben last van een ‘parelketting’, of pearly penile papules (PPP) of corona divina. Dat zijn talgbultjes op de penis en onder de penisrand. Onterecht worden ze weleens bestempelt als genitale wratten. Ze produceren een soort smeermiddel en gaan uitdroging van de huid tegen. Nu kun je dat met laserbehandelingen weg laten halen, maar het schijnt dat tandpasta een hydraterende werking heeft die de bultjes laat afnemen. Ons advies: gebruik tandpasta met mate (niet meer dan de grootte van een erwt), was het goed af en gebruik het niet te vaak. Raadpleeg liever je huisarts (die heeft wel gekkere dingen gezien).

 

Anticonceptie

Toch maar even een disclaimer. Er schijnt een misverstand te bestaan over het gebruik van tandpasta als anticonseptiemiddel. Laten we duidelijk zijn: dat werkt niet. Gebruik gewoon een condoom tegen geslachtsziekte en de pil tegen ongewenste zwangerschap.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 1. Pingback: Veilig vrijen met etenswaren | Naughty Business Report

 2. Pingback: Beter beffen: alles over cunnilingus | Naughty Business Report

 3. Pingback: 19 dingen die elke vrouw gedaan moet hebben met haar vriend | Naughty Business Report

 4. Pingback: De “hand”leiding: 7 tips om hem met de hand te bevredigen | Naughty Business Report

 5. Pingback: Figging: spelen met een gemberwortel | Naughty Business Report

 6. Pingback: Rituals in erotische producten? | Naughty Business Report

 7. Pingback: Naughty Business Report | Hoe maak je je seksspeeltjes schoon?

 8. Pingback: Naughty Business Report | Neuk eens een sinaasappel

 9. Pingback: IN HET NACHTKASTJE VAN... @NBRiddim | Sex Blog | CLIMAXIMAAL | Seks Speeltjes | Tips

 10. Pingback: Figging: spelen met een gemberwortel | Naughty Business Report

 11. Pingback: Veilig vrijen met etenswaren | Naughty Business Report

 12. Pingback: Maak je eigen seksspeeltje: Neuk eens een sinaasappel | Naughty Business Report

 13. Pingback: Glijmiddel: waarom en welke? | Naughty Business Report

 14. Pingback: De "hand"leiding: 7 tips om hem met de hand te bevredigen | Naughty Business Report

 15. Pingback: Review: Durex Lovers Connect Pleasure Gels | Naughty Business Report

 16. Pingback: Floria: Het eerste glijmiddel met marihuana - Naughty Business Report

 17. Wat ik ervan denk:
  Ik vind het ziek, Ik denk niet dat het goed is voor je geslachtsdeel. Zoiets doe je toch niet!

 18. Pingback: Seks Muziek | Sexy Met Cam

 19. Pingback: Rituals in erotische producten? - Naughty Business Report

 20. Pingback: Dampo inhalatiecapsules als seksspeeltje? - Naughty Business Report

 21. Pingback: 8 mannen en vrouwen vertellen waarom ze een seksspeeltje onder hun kleren dragen - Naughty Business Report