Standje 68 voor de beste orale seks

Nee het is geen tikfout. Standje 68 is wel degelijk een bestaand standje. Het is een variant op het befaamde standje 69.Bij standje 69, of soixante neuf, positioneer je je lichaam zo dat jullie beiden monden ter hoogte zijn van elkaars geslacht. Het wat minder bekende, maar niet minder erotische buurmeisje van dit standje, het standje 68, is niet gericht op gelijktijdige orale seks. Standje 68 is erop gericht dat je op een perfecte manier de anus en de genitalia van je partner kunt verwennen met je mond.

Het standje

Bij standje 69 geven en ontvangen beide partners tegelijk orale seks. Bij standje 68 is alle aandacht slechts gericht op de persoon die bovenop ligt.

In dit standje ligt een van de partners op zijn of haar rug en de ander ligt ook op zijn of haar rug bovenop, met het hoofd tussen de benen van de partner. Als de vrouw onder ligt, dan heeft ze volledige toegang tot de penis, maar vooral tot zijn testikels en anus. Als de vrouw bovenop ligt kan hij haar vagina en haar anus met zijn mond en tong verwennen.

Tips

Als de vrouw bovenop ligt, kan de man haar niet alleen oraal verwennen, maar hij heeft ook beide handen vrij om van alles en nog wat mee te doen. Maar dat niet alleen. Ook de vrouw heeft haar handen vrij en kan hem zodoende ‘een handje helpen’ door zichzelf te masturberen (geloof ons: mannen vinden dat geweldig).

Om het allemaal nog een beetje spannender te maken, kan de onderste persoon de benen om de bovenste persoon heen slaan en deze zo volledig in bedwang houden.

Als de vrouw onder ligt heeft ze toegang tot zijn penis, testikels en zijn anus. Als je hem op een traditionele manier pijpt, is het veel lastiger om daar bij te kunnen. Het kan lastig zijn om zijn penis in je mond te nemen. Richt je dan op een variant die ook wel bekend staat als ‘de roestige trombone‘: je likt zijn achterste en trekt hem gelijktijdig af.

Standje 68 geeft net even wat meer mogelijkheden dan orale seks in een ander standje, vooral omdat je de handen vrij hebt en omdat je ook de anus kunt likken. Dit is een vaak geneerde erogene zone en dat is jammer omdat de anus bijzonder gevoelig is voor aanraking.

Om de toegang te vergemakkelijken en om niet met je volledige gewicht op je partner te leunen, kan de persoon die bovenop ligt op de ellebogen steunen. Als je partner echt veel zwaarder is dan je kunt verdragen, ga dan allebei op je zij liggen. Hou ook voldoende kussens bij de hand om je nek te ondersteunen.

Vanuit standje 68 kun je ook snel en gemakkelijk naar ‘facesitting’ gaan, door je als bovenste persoon op te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *