Seks op een parkeerplaats: de plekken en de do’s en don’ts

fffd334Voor de meeste mensen is een parkeerplaats een plek waar je lekker kunt uitrusten tijdens een lange autorit. Sommigen maken juist een lange rit om te relaxen op een parkeerplaats. We hebben er allemaal weleens van gehoord en een enkeling heeft het ook weleens gedaan: seks op een parkeerplaats. Maar waar moet je zijn, wat moet je doen (en wat moet je laten)? Wij van NBRplaza hebben het antwoord.

Waarom seks op een parkeerplaats?

Seks in het openbaar brengt extra spanning met zich mee. Voor sommigen is het de kans om betrapt te worden, voor anderen juist de kick dat andere mensen mee kunnen kijken. Weer anderen spreken juist af met anderen om het met elkaar te doen. En er zijn er ook die naar parkeerplaatsen gaan voor seks met volkomen vreemden. De echte doorgewinterde parkeerplaatssekser bouwt zijn of haar eigen kennissenkring op. Zo kan het gebeuren dat er spontaan barbecues worden georganiseerd en dat er van seks helemaal geen sprake meer is.

Anderen gaan niet naar een parkeerplaats om er seks te hebben met anderen, of om bekeken te worden door anderen. Ze vinden het gewoon spannend om onvergetelijke seks te hebben in de auto.

dogging2Waar moet je zijn?

Er zijn verschillende websites met adressen van beruchte parkeerplaatsen. Maar je krijgt geen garantie dat er ook echt wat gaande is. De politie houdt een oogje in het zeil en die lezen die websites ook. Wij hebben alvast een paar van die websites voor je op een rij gezet:

http://www.echte-amateurs.nl/sexparkeerplaatsen.html

http://www.sexparking.nl/ontmoetingsplaatsen.html

Wat moet je doen

Zoals met alles, zijn er ook voor parkeerplaatsseks ongeschreven regels. Zo zou je bijvoorbeeld je alarmlichten aan moeten doen om aan te geven dat je op zoek bent en je lichten aanlaten als je het goed vind dat anderen mee komen doen. Wij hebben hierover met een aantal ervaren parkeerplaatsseksers gesproken maar volgens de vaste bezoekers van de plekken waar zij komen worden zulk soort regels helemaal niet gehanteerd.

Verder geldt natuurlijk dat je respect moet hebben voor anderen en dat ‘nee’ ook echt ‘nee’ is.

Tips

Zorg dat je een handdoek en water bij je hebt, zodat je jezelf een beetje kunt opfrissen. Natte babydoekjes zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Het handdoekje kan ook de bekleding van je leasebak beschermen tegen altijd lastig uit te leggen spermavlekken. Een beetje persoonlijke hygiëne is ook nooit weg. En, oh ja, zorg dat je condooms bij je hebt.

outdooramateur84984Wat moet je laten?

Vanzelfsprekend dring je jezelf niet op en betast je anderen niet zonder toestemming (“Pardon mevrouw, mag ik uw poes penetreren?”) . Ook is het nogal bedreigend om met een grote groep om een auto te gaan staan.  En heren, spuit niet tegen een auto aan, want dat laat lastige vlekken achter op je leasebak. Ga nieuwelingen op een parking ook niet met zijn allen achtervolgen; je maakt ze nog bang. Ook is het not done om continu met groot licht in een auto schijnen.

Met dank aan: parkeerplaatsseks en jeanette1