Pegging: Neem je vriend ook eens anaal (7 tips)

tumblr_m79p78kviy1rv4ybyo1_1280Veel mannen vinden het interessant om anale seks te hebben met hun vriendin. Niet zo vreemd, want het kan erg lekker zijn. Maar misschien wil je hem ook wel eens laten voelen hoe het is. NBRplaza geeft jou 7 tips om hem zo ver te krijgen.

Stel je wilt je vriend in zijn kont neuken (pegging). Maar je denkt dat hij (of jijzelf) daar nog niet aan toe bent. Ga dan niet direct met een grote voorbind (strap-on) dildo aan de slag. Dat zou wel eens een tegengestelde werking kunnen hebben. Hieronder staan wat voorbereidende stappen die je kunt nemen voordat je je vriend in zijn kont kunt nemen:

1.  Vertel hem dat je van plan bent om hem een keer in zijn kont te neuken met een strap-on. Zeg dat vaak tegen hem terwijl je hem daar met je vingers aanraakt. Zelfs al duurt het nog lang, de dreiging of de anticipatie ervan zal opwindend voor hem zijn. Bouw de spanning maar op. Misschien duurt het nog wel weken, of maanden of langer, maar het mentale spel kan nu al starten.

2.  Geef zijn anus eens wat aandacht tijdens de seks. Raak hem vaak aan. Je kunt veel leren van zijn reactie. Of hij zijn sluitspier spant of terugtrekt, of juist jouw aandacht verwelkomt door zijn benen uit elkaar te doen, of zich tegen jouw hand aanduwt.

SONY DSC3.  Begin klein, met een vinger. Plaag hem veel en vaak door met het topje van je vinger tegen zijn gaatje te duwen of die er een klein stukje in te laten glijden. Neem de tijd. Als hij de smaak te pakken krijgt duw je je vinger wat verder naar binnen. Als hij het lekker vindt begin je wat te bewegen met je vinger. Je doel is tweeledig: hem laten wennen aan de beweging en druk daar beneden, en ook het oprekken van zijn sluitspier zodat hij wat groters aan kan. Als hij er aan gewend is (en dat hoeft niet per sé de eerste of tweede keer al te zijn) probeer er eens een tweede vinger bij te stoppen. Een beetje glijmiddel kan wonderen doen.

4.  Als je vriend een beetje onderdanig is, vertel hem dan precies wat je van plan bent en wat je doet. “Ik zei toch dat ik je in je kont ging neuken. Dit is pas het begin. Ik ga er voor zorgen dat je iets veel groters daar kunt hebben dan mijn kleine vingertje.” Enfin, je snapt het.

5.  Bang voor onhygiënische toestanden? Gebruik een rubber handschoen (medische zijn dun en fijn). Of, laat je vriend er aan wennen dat hij zich voor de seks flink schoonmaakt voor jou. Als hij onderdanig is, vertel hem dan dat je verwacht dat hij schoon is zodat je met hem kunt spelen.

6.  Als jullie beiden een beetje aan het idee gewend zijn geraakt, kun je speeltjes gaan gebruiken als tussenstap naar een strap-on. Anale balletjes zijn een goede eerste stap. Of een (kleine) buttplug om geleidelijk zijn sluitspier te laten wennen aan het gevoel om gevuld te worden.

7.  Als je vriend onderdanig is kun je allerlei taken voor hem bedenken om hem zo ver te krijgen. Laat hem eens een tijdje een buttplug dragen als jij er niet bent. Laat hem een dildo of vibrator bij hemzelf gebruiken en vraag hem daar verslag van te doen. Tegen de tijd dat je hem met een voorbinddildo gaat neuken, is hij al aardig gewend aan het gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pingback: Waarom mannen van anale seks houden (en vrouwen niet) | Naughty Business Report

  2. Pingback: Waarom mannen van anale seks houden (en vrouwen niet) | Naughty Business Report

  3. Pingback: Glijmiddel: waarom en welke? | Naughty Business Report

  4. Pingback: Het is Strap-week! Tips voor strap-on seks | Naughty Business Report

  5. Pingback: Hoe kinky is vanille seks? - Naughty Business Report