Op zijn hondjes – een beestachtig lekker standje

marleymusic-6femz-639cc4Het seksstandje ‘op zijn hondjes’ of ‘doggystyle’ is een van de bekendste standjes. Je zou dus denken dat iedereen daar al alles over weet. Toch besloten wij van NBRplaza dat standje eens nader te onderzoeken. Lees alles wat je moet weten over dit standje voor het beest dat in jou schuil gaat hieronder.

Het standje

In dit standje zit de vrouw op haar knieën en steunt ze op haar handen. De man neemt achter haar plaats op zijn knieën en pakt haar bij haar heupen. Hij penetreert haar en trekt haar aan haar heupen naar zich toe.

Maar daar houdt het niet op. Hij kan zijn arm om haar heen slaan om haar borsten te betasten, aan haar haren te trekken, of met zijn hand haar clitoris te betasten. Zij kan haar rug hol maken of haar bovenlijf laten zakken om hem dieper binnen te laten.Ook kan hij met een vinger haar anus betasten of zelfs een vinger in haar kontje laten glijden om haar een soort dubbele penetratie te geven.

Omdat hij zijn handen vrij heeft geeft dit standje veel vrijheid. En de hoek waarmee hij haar penetreert maakt het mogelijk om haar G-spot te stimuleren. Het is een lekker rauw en dierlijk standje voor ruige harde seks met diepe en goed voelbare penetratie. De man heeft bovendien een uitstekend uitzicht op de penetratie en kan haar zo nu en dan een speelse tik op de billen verkopen. De vrouw ziet weliswaar minder, maar dat biedt haar de mogelijkheid om te fantaseren over andere mannen. Verder is het voor de vrouw minder belastend dan de missionarispositie, omdat zij geen last heeft van zijn gewicht op haar.

Het standje is minder geschikt als de man erg groot geschapen is, omdat het pijnlijk kan zijn als hij te diep stoot. Dat maak het standje aan de andere kant juist uitstekend geschikt voor mannen die wat minder ruim bedeeld zijn door moeder natuur.

Variaties op het thema

Alle standjes waarbij hij haar ‘achterlangs’ penetreert zijn variaties op het thema ‘op zijn hondjes’. Dus ook wanneer je niet op je knieën zit, maar als zij bijvoorbeeld voorovergebogen staat. Sommige mensen beschouwen de lepeltjes-positie ook als een vorm van ‘doggystyle’.

Het standje is iets minder vermoeiend, als de vrouw plat op haar buik gaat liggen met de benen gespreid. Eventueel kan een kussen onder haar bekken helpen om de toegang te vergemakkelijken.

De man kan haar nog wat meer domineren door haar armen naar achter te trekken of zelfs op haar rug vast te houden of te binden. Omdat zij dan niet meer voor de balans kan zorgen, werkt dit het beste als zij bijvoorbeeld voorovergebogen met haar bovenlijf leunt op het bed, bank of een tafel.

Ook is dit standje bijzonder geschikt voor anale seks, bijvoorbeeld voor anilingus of anale penetratie. En voor de liefhebber is dit een prima standje om een buttplug bij te gebruiken.

Hebben hondjes wel seks op zijn hondjes?

Hoewel het standje doet vermoeden dat wij seks hebben zoals honden als we het achterlangs doen, is dat godzijdank niet waar. In het erotisch verhaal ‘Hond, leverworst, paraplu‘ staat dat goed omschreven:

Een hondenpenis is totaal niet te vergelijken met die van een man. Een hond heeft een soort bot die altijd hard is maar normaal wordt bedenkt door een stuk vacht. Als hij opgewonden raakt komt er een klein stukje roze penis tevoorschijn, zo dik als mijn wijsvinger. Pas als de hond penetreert, begint de penis te groeien en ontstaat er een verdikking. En honden beginnen vrijwel direct te ejaculeren en dat blijven ze de gehele tijd doen, zolang ze het teefje penetreren. Die verdikking maakt het lastig voor de reu om uit het teefje te gaan. Daarom is het zielig om een emmer water over twee neukende hondjes te gooien. Ze zijn als het ware verstrikt. Als de reu klaar is zal hij een tijdje moeten wachten tot de knoop minder gezwollen is. En al die tijd, soms wel 40 minuten lang, blijft de reu klaarkomen. Vaak ook stijgt het mannetje af van de rug van het vrouwtje. Hij blijft dan – kont tegen kont – staan totdat de zwelling voldoende is afgenomen.

Hondjes of nog andere dieren?

220px-Pompeii_-_Erotic_Scene_3_-_MANIn het oude Rome was dit standje al erg populair. De Romeinen noemden dit standje coitus more ferarum, ofwel ‘seks als wilde beesten’. Wij noemen het ‘op zijn hondjes’ omdat het de manier is waarop honden met elkaar paren. Maar in de Kamasutra heet het standje ‘het samengaan van de koe’. Ook in ‘De Geurige Tuin’, een vijftiende eeuwse Arabisch boek over seksuele handelingen, komt het standje voor.

In andere talen wordt naar dit standje verwezen met andere diersoorten. In het Frans heet dit standje ‘faire l’amour en levrette’, wat letterlijk ‘de liefde bedrijven als een hazewindhond teefje’. In het Russisch heet dit standje ‘rakom’, wat min of meer betekend ‘zoals een krab’. In het Italiaans noemen ze het ‘pecorina (op zijn schaapjes).

220px-Cats_having_sex_in_IsraelDit standje is een gedragsvorm die ook wel ‘lordosis gedrag’ wordt genoemd. Het is een houding die wordt aangenomen door vrijwel alle zoogdieren bij het paren. De vrouwtjes honden, katten, knaagdieren en olifanten laten allemaal hetzelfde gedrag zien. Ze laten zich door hun voorpoten zakken en zwaaien de staart opzij om zo de toegang tot de vagina te vergemakkelijken voor het mannetje. Vaak maken ze ook de rug hol om de bekken nog meer naar het mannetje toe te kunnen kantelen. Je ziet dat vaak bij poezen. Als je een poes aait kan ze deze houding aan gaan nemen. Ze geeft dan eigenlijk aan dat ze gewillig is voor seks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pingback: De EVA Koppelvibrator - review - Naughty Business Report

  2. Pingback: JimmyJane Form 2 vibrator: koop hem pas nadat je dit hebt gelezen - Naughty Business Report