Ontmoeting met ‘L’

Ik kende L. nu een paar weken. Ze was 23 en had mooie ronde vormen. We hadden elkaar online ontmoet. Elke keer als we elkaar spraken op MSN draaide het uit op seks. Geile seks. L was onderdanig en al tijdens onze eerste chatsessie ging ze voor me uit de kleren voor haar webcam. L heeft de bijzondere eigenschap dat ze snel en vaak klaarkomt en daarvan in een soort trance lijkt te raken. En het kon dan ook niet uitblijven dat we elkaar een keer in het echt zouden ontmoeten.
De bel ging en ik deed open. Daar stond ze. Ze droeg een halflange latex-achtige regenjas. Haar blote benen staken er onderuit. Ze stond op hele hoge hakken. Ik liet haar even voor de deur staan om haar te bekijken, zoende haar toen op haar mond en maakte haar jas los. Ik deed een stapje achteruit en bekeek haar opnieuw. Ze droeg helemaal niets onder de jas. Mijn pik maakte een sprongetje in mijn broek.
L kwam binnen en nog voor de deur achter haar sloot duwde ik mijn tong in haar mond en gleden mijn handen over haar naakte lijf. Ik kneep in haar tepels en wreef over haar kont. Mijn hand gleed tussen haar benen en ik voelde haar warmte. Ze was nu al kleddernat. Ik begon met twee vingers haar klitje te betasten en het duurde geen 10 seconden voor haar eerste orgasme zich aandiende. Nog voor haar lichaam klaar was met schokken, duwde ik twee vingers in haar. Met de duim van dezelfde hand wreef ik over haar knopje. Kennelijk had ik haar g-plekje gevonden en ze begon wild schokkend tegen mijn hand aan te rijden. Toen ze opnieuw klaarkwam werd mijn hand kleddernat. Maar ik bleef doorgaan en duwde nu met mijn andere hand tegen haar kontje.
“Ik wil meer”, kreunde ze.
“Wat wil je dan?”, vroeg ik plagend.
“Jouw lul”, zei ze op een hoerige toon.
Ik greep haar bij haar haren en duwde haar op haar knieën. Ze duwde mijn broek naar beneden en pakte mijn harde paal.
“Pijp me”, zei ik enigszins overbodig, want ze had mijn eikel al in haar mond. Ik trok haar hoofd wat naar achteren en liet haar haren niet los.
“Kijk mee aan”, siste ik haar toe.
Langzaam begon ik haar in haar mond te neuken. Ze liet mijn harde lange lul helemaal in haar keel glijden. Ze maakte kokhalzende geluiden maar dwong zichzelf om mijn lul helemaal in haar mond te laten glijden. Ik hielp haar daarbij door haar hoofd zacht tegen me aan te drukken.
Ik liet haar los om even op adem te komen. Ze keek me triomfantelijk aan.
“Neuk me”, zei ze met een lach.
“Kruip naar de bank”, beval ik haar. Op handen en knieën kroop ze voor me uit. Ik had een prima uitzicht op haar kaalgeschoren natte kutje en haar kontje die wiegelend voor me uitkropen.
“Over de leuning”, zei ik en ik trok mijn shirt ook uit.
Toen ze over de leuning lag stak haar kont omhoog. Ze stak haar handen tussen haar benen en spreidde haar lipjes voor me. Ik duwde mijn pik tegen haar aan. Ze was zo nat dat hij gemakkelijk naar binnen gleed. Ik pompte hard naar binnen en hield daar even rust. Ze kreunde hard. Ik begon haar met harde stoten langzaam te neuken. Ook dit hield ze niet lang vol. Ze kwam vrij snel. De kamer vulde zich met het geluid van haar soppende kut en haar onsamenhangende gekreun.
“Waar wil je mijn zaad?”, vroeg ik. “In je kut, in je mond of in je kont?”
Ze kreunde.
“In mijn kont”, fluisterde ze. En na een korte pauze van minder dan 5 seconden voegde ze daar zachtjes “asjeblieft” aan toe.
Ik zette mijn eikel tegen haar kontgaatje. Mijn pik was drijfnat van haar vocht, maar toch kostte het wat moeite om bij haar binnen te dringen. Ze gromde. Het was een combinatie van pijn en genot.
“Dieper”, kreunde ze.
Toen mijn pik helemaal in haar zat kreunde ze nogmaals “dieper”. Ik duwde haar bovenlichaam verder naar beneden waardoor ik nog een paar centimeter dieper in haar schoof.
Ik voelde haar vingers. Ze betastten mijn ballen en ze vingerde zichzelf. Ik besloot alle remmen los te gooien en begon haar strakke nauwe kontje te neuken. Mijn lichaam kletste tegen het hare tot ik mijn zaad in haar spoot. L lag te schokken onder me, wat een teken was dat ook zij weer was klaargekomen. Ik haalde mijn pik langzaam uit haar. Hij zat vol met sperma. Ik liet me op de bank vallen.
“Schoonlikken?”, vroeg L.
Ik gromde alleen instemmend. Ze begon mijn pik en mijn ballen te likken. Haar tong dwaalde zelf even af naar mijn aarsje. Het lukte haar om mijn pik hard te houden. Ze duwde een vinger in mijn kont en begon me opnieuw te pijpen terwijl ze zichzelf vingerde. Ze slurpte alle restjes sperma op en perste nog een orgasme uit haar schokkende lichaam.
Ik duwde haar van me af.
“Ik laat het bad vol lopen”, zei ik. “Pak jij de champagne uit de koelkast”. Ik wees haar waar de glazen stonden en liep naar boven.

L volgde later en het werd een lange dag en lange nacht waarin nog vele orgasmes vloeiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *