Maak je eigen seksspeeltje: Neuk eens een sinaasappel

1Het is vrij gewoon geworden voor vrouwen om seksspeeltjes te gebruiken bij het masturberen. En zelfs een komkommer of een banaan wordt niet geschuwd, net als andere dingen die rondslingeren in huis. Maar hoe zit dat met mannen? Wat kun je als man, behalve je handen, nog meer gebruiken om jezelf naar een hoogtepunt te brengen?

Seksshop

Natuurlijk is er in een seksshop voldoende te koop. Iedereen kent wel de opblaaspop (altijd leuk voor een vrijgezellenfeest),  en de Fleshlight. Maar er is meer. Denk eens aan een penisring. Penisringen klemmen de bloedsomloop waardoor je penis harder en krachtiger aanvoelt. Die zijn er in allerlei variaties, ook met trillingen. En er zijn er met allerlei ‘verlengstukken‘ die bijvoorbeeld je prostaat masseren. En als je die penisringen er maar vreemd uit vindt zien, dan zijn er tegenwoordig ook designringen van Lelo. Ook leuk zijn Tenga-eitjes. Dit is een flexibele dikke sleuf met aan de binnenkant verschillende structuren.

En als je van anale stimulatie houdt zijn er uiteraard allerlei speeltjes te koop.

Huis-tuin-en-keuken-masturbatie

Maar er is meer. Met een beetje fantasie kan je je piemel overal in steken. Maar wat is nou echt lekker? Wat heb je gewoon in huis voor een uurtje (vooruit: 5 minuten) heerlijke zelfbevlekking? Gebruik je fantasie. Grofweg kun je denken aan 4 soorten hulpmiddeltjes:

 1. 200136745-001Smeersels: Om te beginnen open je het kastje in de badkamer. Je kunt van alles gebruiken om op je penis, ballen en (als je wilt) anus te smeren. Begin eens met gewone shampoo of doucheschuim met menthol. Dit geeft een prikkelende sensatie en werkt ook als glijmiddel. Mocht dat niet genoeg voor je zijn, dan kun je altijd nog op wat heftigere middeltjes overstappen, zoals tandpasta.
  Als je een willekeurig smeerseltje probeert, let dan op het volgende: Begin altijd met een kleine hoeveelheid. Soms is de sensatie nogal heftig (tijgerbalsem) en je krijgt dat niet 1-2-3 weg met een beetje wassen. Andere smeersels zijn gewooneen kliederboel. Vooral vetten (Vaseline, Nivea) zijn lastig af te wassen. Gebruik veel zeep en herhaal dat 3 tot 4 keer. That’ll teach ‘em. Vergeet vooral je ballen en anus niet! Die zijn mogelijk nog gevoeliger voor dit soort stimulatie dan je eikel. Je kunt zelfs wat in je kontje smeren, maar juist hierbij geldt dat je het met mate moet doen.

Kunstvagina’s: Alles waar een gat in zit, of een gat in te maken is, kun je gebruiken als kunstvagina. Zelfs in een appeltaart.

 1. Maar iedere man die dit weleens heeft geprobeerd, weet dat het nog niet zo eenvoudig is om iets te vinden dat de sensatie van een vagina evenaart. Wat is strak, vochtig, zacht? Bij sommige mannen komt de Doe-t-Zelvert in hen los. Die maken bijvoorbeeld een soort Fleshlight van een rubber handschoen, een Pringles bus en een paar sponzen. Maar het kan eenvoudiger. Bijvoorbeeld met fruit. Het is veilig (tenzij je het al gebruikt in de supermarkt). Neem eens een sinaasappel. Snij boven en onder een stukje schil weg. Maak met je vinger een gat (daar waar de schijfjes aan elkaar zitten) en steek er dan je penis door. Enjoy (en het ruikt ook nog eens lekker)!
  Ook de schil van een banaan is fijn. Haal de banaan er uit (probeer slechts 1 opening te maken) en doe je penis er in. Hetzelfde kun je doen met de schil van een kiwi. 1327872644TjsixtOf hol een komkommer uit.
  Een variant is de ‘pannenkoek-banaan’. Neem een paar bananen uit de schil. Doe die naast je penis en wind daar een doek strak omheen.
  Ingemaakte paprika (uit een potje dus) hebben een structuur die wel wat wegheeft van een vagina. Ook rauw vlees (een biefstuk, kipfilet of runderlever) kun je gebruiken. En zelfs een inktvis. Een meloen kan ook, maar de schil is nogal hard en de binnenkant is snel beurs.
  Ook kun je goedkoop fabrieksbrood kopen in de supermarkt (in een plastic zak). Maak een gaatje in de zak en in het brood. Doe er wat water in en …
  Verder kun je ook een condoom vullen met glijmiddel (of zeep) en die gebruiken als kunstvagina. Denk ook eens aan een condoom met noppen of ribbels. Doe die binnenstebuiten, et voilá!
  Vergeet de stofzuiger. Op de SEH van het ziekenhuis hebben ze daar smeuïge verhalen over. De zuigkracht is veel te groot.
 2. Trillingen: je kunt natuurlijk gewoon een vibrator gebruiken. Maar alle apparaten die trillen kunnen je stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan een (oude) elektrische tandenborstel. Zet de kop tegen je gevoelige plekjes en geniet. Of je elektrische scheerapparaat. Maar ook een luidspreker of zelfs een vlakschuurmachine produceren heftige trillingen.
 3. Om in te brengen: Net als een vrouw kun jij ook verschillende etenswaren gebruiken om in te brengen. Ja, daar; achter, in je kont. Denk ook eens aan ijskontjes. En als je echt iets heftigs wilt proberen, lees dan dit eens.

Kortom, als je je fantasie de vrije loop laat, dan is er voldoende om je dagelijkse rukoefening wat op te leuken. En je hoeft je echt niet te schamen. Je bent heus niet de enige die behoefte heeft aan eens wat anders.

 

UPDATE: Ongeveer een jaar nadat daze post is gepubliceerd, verscheen het volgende filmpje op YouTube:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 1. Pingback: Hoe je je handen vrij houdt tijdens swipen op Tinder - Naughty Business Report

 2. Ik heb dat wel eens gedaan (met een sinaasappel). Dat was in het begin vrij koud, maar het voelt inderdaad aan als een kutje: sappig, zacht, vlezig.
  Het is wel aan te bevelen om dat onder de douche te doen, want je krijgt een heel glas ‘jus d’orange’ over je heen 😉

 3. Pingback: Het grote NBRplaza's masturbatieonderzoek - Naughty Business Report

 4. Pingback: Super Food voor Super Seks - Naughty Business Report