Mei is de maand van het masturberen: tijd voor een nieuw record?

Nu is er voor veel mensen weinig nodig om aan zelfbevrediging te doen, maar anderen hebben kennelijk meer aanmoediging nodig.

In mei 1995 nam een seksshop in San Fransisco (Vervelende Staten) het initiatief om mensen te stimuleren vaker de hand aan zichzelf te slaan. Ze organiseerden 10 jaar op rij Masturbate-A-Thons, die keer op keer records wisten te verbreken, zoals een man die 9 uur en 33 minuten aan een stuk masturbeerde en een vrouw die dat 7 uur en 6 minuten vol wist te houden. Het hoogste aantal orgasmes ligt op dit moment op 83 (zowel door een man als door een vrouw gehaald). De grootste afstand die een ejaculaat wist te overbruggen is maar liefst 2,5 meter voor een man en 3,15 meter voor een vrouw (!).

Sindsdien is mei de officieuze masturbatiemaand. En wij van NBRplaza roepen al onze bezoekers op om dat eens flink te vieren. Hier zijn wat tips:

1. Koop een vibrator

Ze zijn niet eng en ook  niet alleen voor vrouwen. Dames: gebruik een heftig trillend exemplaar op je gevoeligste plekje (je clitoris) of gebruik een g-spot vibrator om je tot een spuitend orgasme te laten komen. Kerels: Gebruik eens een siliconen namaak vagina (in de vorm van een zaklamp).

2. Doe het eens in het openbaar

Wees wel verstandig en ga niet naar het dichtstbijzijnde schoolplein. Doe het bijvoorbeeld eens in de auto, op het toilet van een café, in de duinen, in ieder geval buiten de muren van je slaapkamer en zonder een wet te overtreden.

3. Geef een showtje voor je partner

Masturberen terwijl je een relatie hebt is geen schande. Sterker nog, het wordt er alleen maar leuker op als je masturbeert terwijl je partner toekijkt en misschien ook wel hetzelfde doet. En, als je dan toch bezig bent, help elkaar een handje.

4. Weg met de stress

Een orgasme is een prima manier om de stress van de dag te vergeten en je helemaal te relaxen. Masturbeer eens vlak voor het slapen gaan.

5. Test je uithoudingsvermogen

Masturberen wordt door therapeuten aangeraden voor mannen die te snel klaarkomen. Niet alleen vanwege het ‘loaded gun’ principe (als je al een keer bent klaargekomen, duurt het de keer daarna langer voor je zo ver bent), maar ook om beter aan te kunnen voelen wanneer een orgasme zich aandient. Zo kun je tijdens de seks met een partner, vlak voordat je gaat komen, een korte pauze inlassen om je uithoudingsvermogen wat te verlengen. Maar het is ook erg opwindend om eens te kijken hoe vaak je eigenlijk kunt klaarkomen. Kijk er gerust een videootje bij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *