Hoe laat je een meisje spuitend klaarkomen (instructievideo)

squirtVeel van onze bezoekers hier op NBRplaza willen weten hoe je een vrouw een spuitend orgasme kunt laten krijgen. Hoewel we daar al een hele uitgebreide ‘handleiding‘ voor hebben geschreven, realiseren wij ons dat beelden meer zeggen dat 1000 woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pingback: Laat je meisje spuitend klaarkomen | Naughty Business Report

  2. Heel fijne video en zo is het echt. Ik kan ook spuitend klaarkomen en ik heb dat geleerd met een erotische masseur die Indy heet. Hij is gespecialiseerd in vrouwen zo te laten klaarkomen. Dat werkt echt!!!

  3. I hate the term “squirting” but I’ve also enjoyed the experience. It sounds bizzare but that’s inspiring for me coz i rella wanna be a porn star like girls on camsdesire.com or xhaster

  4. Allereerst moet de vrouw in kwestie al behoorlijk opgewonden zijn want daardoor stroomt er meer bloed naar het gedeelte rond haar bekken en vagina en als je haar eerst een tijd vingert en daarna met een vinger in haar vagina masseert met de vinger naar de voorzijde toe, richting haar clitoris, zal zij gelijk voelen dat je goed zit en kun je haar tot grote hoogte brengen en klaar laten komen.
    Als zij zich helemaal weet te geven dan komt ze klaar en spuit vocht uit haar vagina wat beslist geen urine is!
    Waarschijnlijk masseer en stimuleer je de zenuwen die vanuit haar clitoris ook nog in de onderliggende weefsels zich bevinden en doordat het zo doorbloed is zorgt dit ervoor dat zij daar heel erg gevoelig is en zij kan het wel meer dan eens zo klaarkomen.
    Het snelste lukt het als zij al een keer is klaargekomen en dan zorg je dat zij op een hoog niveau (plateau) blijft en dan heb je meer succes!