Heupenneuken: het veilige alternatief?

Stel, je hebt een vriend of vriendin. Jullie rommelen een beetje met elkaar maar zijn nog niet helemaal aan het toe, maar willen toch best wat experimenteren. In dat geval zijn er best een paar fijne alternatieven.
Wat het dichts bij neuken komt, zonder penetratie zijn droogneuken en heupenneuken. We leggen het even uit:

Droogneuken

Droogneuken is seks hebben met kleren aan. Je kiest een standje waarbij beide partners met elkaars geslacht tegen elkaar aan wrijven, door de kleren heen. Dat kan in elk standje dat je ook kunt doen in ‘het echie’. En met en beetje oefening kun je er ook allebei bij klaarkomen door de wrijving, ondanks dat er geen sprake is van penetratie. Of misschien wel dankzij, omdat bij droogneuken het juist ook spannend is om net niet ‘all the way’ te gaan.
En hoewel je de kleertjes aanhoudt is het niet verstandig om het in het openbaar te doen, want voor je het weet sta je op joetjoep:

Heupenneuken

Bij heupenneuken ga je een stapje verder. Je hebt beiden geen kleren aan, maar de vrouw neemt de penis van de man tussen haar benen. Ze sluit haar benen en klemt de penis ertussen. Door neukbewegingen te maken glijdt de penis langs de clitoris en schaamlippen van de vrouw. Het is een geweldig alternatief voor het echte werk.
Het vereist wel wat wilskracht en zelfbeheersing om niet toch stiekum halverwege naar binnen te glippen.

 

In tegenstelling tot droogneuken, zijn niet alle standjes even geschikt voor heupenneuken. Het missionarisstandje is wat lastig omdat de vrouw haar benen moet sluiten. Lepeltje-lepeltje gaat al een stuk beter net als gewoon op je zij liggen met de gezichten naar elkaar toe. Maar ook staand kan het heel leuk zijn. En zelfs op zijn hondjes is mogelijk.
Als de wrijving voor de vrouw onvoldoende is, kan ze met haar hand de penis steviger tegen zich aan duwen. Hierdoor stimuleert ze de man bovendien extra. Ook kan het fijn zijn om een glijmiddel te gebruiken, waardoor het allemaal wat minder stroef gaat.

Is het veilig?

Voor beide vormen van ‘net-niet-neuken’ moet gezegd dat het toch aan te bevelen is om een condoom te gebruiken. Hoewel er geen sprake is van penetratie, kan sperma of voorvocht (zelfs door je lingerie) voor een ongewenste nakomeling zorgen. De kans erop is niet groot, maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Ook is er een kleine (maar toch) kans op geslachtsziekten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pingback: Wat hetero mannen niet weten over homo's: 6 mythes en de waarheid - Naughty Business Report