Geen seksspeeltje? Toch een seksspeeltje!

vrouwSommige vrouwen hebben schroom om een seksspeeltje te kopen. Voor al die vrouwen hebben wij een aantal alternatieven op een rij gezet. Kijk hieronder voor de top 8 seksspeeltjes die geen seksspeeltje zijn.

Een groot aantal huis-, tuin-, en keukenartikelen zijn goed bruikbaar als seksspeeltje. Alles wat een beetje trilt komt eigenlijk al in aanmerking. Toch zijn er ook die je maar beter niet kunt gebruiken. We noemen de stofzuiger of een leeg bierflesje. Daarom dit handige overzicht:

8. Borstels en andere dingen met en steel

T3borstelWaarom: Die borstel ligt er toch, heeft een fijne steel (al dan niet met ribbels) en niemand die er achter komt. Bovendien kan een borstel ook niet zomaar per abuis verdwijnen.
Hoe: Gebruik de steel (en niet de borstel zelf) voor het beste resultaat. Zowel anaal als vaginaal te gebruiken, jongens en meisjes!
Waarom niet: Ehm…haren van je moeder?
NBRplaza’s oordeel: seks

7. Je liefste knuffel

45-1bba3f7529d1989908036069c52090c9Waarom: Favoriet bij menig jongen en meisje. Hij is al je beste vriend, en waarom zou je je vriendschap niet naar het volgende niveau brengen? Hij is zacht, ligt al klaar in je bed en heeft grappige uitsteeksels.
Hoe: Gewoon lekker knuffelen en wrijven.
Waarom niet: De gemiddelde teddybeer gaat al een tijdje mee. Er is over hem gekotst, gepiest, heeft in de modder gelegen, enfin, een poel van bacteriën. Daar komt jouw vocht dan ook nog bij. En ’s avonds moet je er weer lekker mee slapen. Echt wasmachinebestendig zijn ze ook vaak niet.
NBRplaza’s oordeel: seks

6. AGF

7489Waarom: Ze maken geen geluid, zijn van natuurlijk materiaal en je kunt het belastend bewijsmateriaal opeten of in de GFT-bak dumpen.
Hoe: Kies een goed formaatje, maak het schoon (of schuif er een condoom omheen), erin en ragen maar!
Waarom niet: de schil is vaak vies en bespoten. Zonder de schil lijkt het lekkerder (want sappig en nat), maar binnen een minuut heb je een banaan die afgebroken is, een komkommer die pap is geworden of een aubergine die bruin en zacht is. Om maar te zwijgen van een aardappel die er niet meer uit wil.
NBRplaza’s oordeel: seks

5. Wasmachine

bruidsjurk20in20wasmachine20270bWaarom: Een wasmachine trilt. Dat doet ie vooral bij het centrifugeren.
Hoe: Ga er gewoon lekker op zitten en laat je meevoeren met de trillingen.
Waarom niet: Het centrifugeren duurt bijzonder kort, dus je hebt niet veel tijd om klaar te komen. Bovendien is de ruimte waar de wasmachine staat vaak niet de meest romantische. Daarbij komt dat de meeste wasmachines een tyfusherrie maken en dat moderne wasmachines steeds minder trillen.
NBRplaza’s oordeel: seks seks

4. Speaker

speakerWaarom: Een speaker (zo’n ding waar geluid uit komt) maakt trillingen. Vooral lage tonen doen een basreflex danig vibreren. Bovendien kan de juiste muziek je meteen in de stemming brengen.
Hoe: Er zijn verschillende manieren. Wij kennen iemand die het heerlijk vind om bij een popconcert tegen de luidsprekers te hangen. Anderen leggen de basreflex op zijn rug en gaar er op zitten. Kies een nummer met veel lage tonen en een regelmatige snelle ‘beat’. Ook zijn er mannen die het heerlijk vinden om op deze manier te ‘jumpstylen’.
Waarom niet: Mocht je ook bij een popconcert een orgasme willen ervaren, weet dan dat er duizenden mensen meekijken. En je hebt niet altijd een popconcert bij de hand als je even zin hebt. Je speakertjes thuis kunnen ook goed dienst doen, als ze tenminste niet aan de muur hangen. Vergeet ook niet het nummer op repeat te zetten, want misschien red je het niet in de 3 minuten die de meeste nummers duren.
NBRplaza’s oordeel: seks seks

3. Elektrische tandenborstel

img_oc_colgate_motionWaarom: Een tandenborstel is handig en handzaam. Die neem je overal mee naar toe. Geen douanier die vraagt wat je nu weer bij je hebt. Geen rode kaken dus.
Hoe: Je kunt de tandenborstel gebruiken zoals hij uit de doos komt. Je kunt de trillende steel gebruiken of voorzichtig het opzetborsteltje tegen je gevoelige delen houden. Maar je hebt ook opzetstukjes die van je tandenborstel een heuse vibrator maken..
Waarom niet: Je moet er ook je tanden weer mee poesten. Reden genoeg om het niet te doen lijkt ons.
NBRplaza’s oordeel: seks seks seks

2. De douchekop

douchekopWaarom: Het gaat natuurlijk om de straal water en niet om de douchekop zelf. De douche is so-wie-so een favoriete plek om te masturberen en je vibrator overleeft het natte avontuur vaak niet.
Hoe: Je kunt de straal alle kanten uit richten en de temperatuur instellen zoals je wilt. Draai aan de massagestand voor een andere intensiteit en sensatie.
Waarom niet: Als je je douchekop op je onderlijf richt, krijgt je bovenlijf het koud. In bad kan natuurlijk ook, maar onder water is de straal uit de douchekop veel minder krachtig. Dus  moet je je in allerlei bochten wringen.
NBRplaza’s oordeel: seks seks seks

1. De schuurmuis

blackendecker_KA165GT_109441Waarom: De schuurzool van de schuurmachine is zacht en maakt zeer heftige trillende en ronddraaiende bewegingen. Wij kennen een meisje die beweert op één middag maar liefst 75 keer te zijn klaargekomen. Misschien overdrijft ze, maar als het er meer dan 10 zijn geweest dan vinden we het nog steeds indrukwekkend.
Hoe: Stekker in het stopcontact, knopje indrukken en vrrrrrroem. Oh ja, wel eerst het schuurpapiertje verwijderen.
Waarom niet: Die schuurmachientjes maken een enorme teringherrie. En als ze al eens gebruikt zijn waar ze voor gemaakt zijn, dan komt er nog een enorme dosis stof uit.
NBRplaza’s oordeel: seks seks seks seks seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Pingback: 30 Plaatsen waar je seks gehad moet hebben, voor je 30ste | Naughty Business Report

 2. Pingback: De 10 meest bizarre seks fetishen | Naughty Business Report

 3. Pingback: Wat kan er allemaal in een vagina: voedsel | Naughty Business Report

 4. Pingback: Tandpasta seks | Naughty Business Report

 5. de douchstraal gebruiken en de dauch kop er af draaien en lekker op
  je kut zetten ik heb zelf een bad dus ik doe het in bad echt lekker
  en ook soms met de schuur machine van mijn vader als hun weg zijn gebruik
  ik hem ook heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllll lekker

  gr vera

 6. Pingback: Budget BDSM (50 tinten Aldi) | Naughty Business Report

 7. Pingback: Figging: spelen met een gemberwortel | Naughty Business Report

 8. Pingback: Naughty Business Report | Neuk eens een sinaasappel

 9. Pingback: Bondage: middelen die je kunt gebruiken om iemand mee vast te binden | Naughty Business Report

 10. Pingback: Het grote NBRplaza's masturbatieonderzoek - Naughty Business Report

 11. Pingback: Mannen masturberen vaker dan vrouwen: de uitslag van 'Het Grote NBRplaza Masturbatieonderzoek' - Naughty Business Report