Fellatio: een hele mond vol

suckFellatio is het moeilijke woord voor pijpen, ofwel de man met de mond bevredigen. Pijpen is geen kunstje, maar een ware kunst. Het is niet moeilijk en je kunt het eigenlijk overal doen. Hoe? Wij van NBRplaza maken van jou een orale expert met 12 tips en trucs, bij (more).

Pijpen moet vooral leuk zijn. Zowel voor de gever als de ontvanger. Pijpen is meer dan een beetje met je mond op en neer gaan. Ben je een beginner, lees dan vooral door. Ben je al een doorgewinterde peniseter, dan leer je misschien nog wat finesses.

Weetjes

Orale seks is al zo oud als de mensheid. In de Kama Sutra komt het al voor. Orale seks is aangenaam en intiem. Tussen de 50% en 80% van de vrouwen bevredigd hun mannelijke partners weleens met de mond. Bij vrouwen onder de 25 ligt dat percentage zelfs op 90%. Tussen de 35% en 65% vindt het prettig om te doen. De rest heeft geen mening of vind het ronduit vies. Het vaakst geven vrouwen aan het prettig te vinden om ‘de touwtjes in handen te hebben’. Het is leuk om te zien hoe je partner ligt te genieten. Uiteraard is het wel een vereiste dat de man en schone penis heeft (geen kopkaas, dank u).

Tip ’n trucs:

 1. Doe het Seef. We hoeven natuurlijk niets uit te leggen over SOA’s. Een condoom is daarom aan te bevelen. Let voor orale seks wel even op welke condoom je neemt, want je wilt niet de rest van de dag rondlopen met de smaak van een rubber regenpak in je mond. Condooms zijn er in allerlei smaakjes, van chocola tot mint.
  BlowJob
 2. Pijpen als voorspel. Persoonlijk vinden we pijpen een geweldige manier om in de stemming te komen. Als ‘hij’ nog niet hard is, kun je hem plagen met kusjes en kleine likjes. Neem hem helemaal in je mond als ie nog zacht of half hard is en laat hem lekker groeien.
 3. Pijpen als tussenspel. Waarom zou je alleen pijpen vooraf of als hoofdmaaltijd. Het is ook een prima (wat zeggen we? Geweldig!) middel om het liefdesspel mee te onderbreken. Mocht je hem berijden, stijg dan even af om hem even oraal van dienst te zijn. Als goed getimed, dan kan het de lust verhogen en de duur van de daad verlengen. Akkoord, je proeft jezelf misschien, maar who cares in het heetst van de strijd?
 4. Hou van de pik. Voor de ontvanger is het een extra kick als hij ziet dat jij er helemaal in opgaat. Laat zien dat je zijn lid aanbidt. Maak oogcontact, smul, kreun (de trilling is geweldig), maak waarderende geluidjes (een welgeplaatst “MMMM” doet wonderen), geef complimentjes (“wat is ie hard”) en laat merken dat jij er ook opgewonden van raakt.
 5. Maar niet alleen van de pik. De grootste erogene zone van de man is…(tadaa) …zijn huid. Geef kusjes op zijn buik terwijl je jezelf langzaam naar beneden werkt, wrijf over zijn billen, lik zijn tepels, zoen zijn hals, krab zijn rug of benen. Maak hem gek.
 6. Tanden. Als je zijn penis in je mond laat glijden, zorg er dan alsjeblieft voor dat je niet met je tanden langs zijn eikel schraapt. Dat is pijnlijk (zeker na een paar keer) en hij zal de rest van de week nog met een schrale en geïrriteerde pik rondlopen.
 7. Met of zonder handen. De ene man is de andere niet. Sommige mannen houden ervan als je hen aftrekt terwijl je de eikel in je mond houdt. Op die manier kun je wat meer druk uitoefenen in combinatie met het lekkere warme en natte gevoel van pijpen. Anderen willen juist het liefst dat je je mond gebruikt als een soort surrogaat kutje, waar zijn stijve mannelijkheid in en uit kan glijden. Jij bent niet helderziend, maar als je een beetje op zijn ademhaling en houding let, verraadt dat vast al een boel. Oh ja, en vragen mag natuurlijk ook en kan zelfs spannend zijn.
 8. 300px-FellatioDe beste positie. Aan een zere nek of kramp in je kaken heb je ook niks. Zorg er dus voor dat je in een beetje een lekkere positie zit, ligt of hangt. Kniel voor hem neer als hij staat en, erg geil, hou oogcontact. Of, laat hem zitten en kruip tussen zijn benen (leg eerst een kussentje op de grond). Als je een lui tiepje bent, ga dan liggen en laat hem je in je mond neuken (niet aan te bevelen als hij erg groot geschapen is, tenzij je de kunst van het deepthroaten beheerst). Voor beginners is het handig om juist met je gezicht van de man af te zitten (je hoofd in zijn schoot). Daarmee heb je optimale controle, maar hij kan niet zien wat er gebeurd. De meeste mannen zijn nogal visueel ingesteld en ze houden ervan om te kijken. Oh ja, bijna vergeten: standje 69! Dan krijg je zelf ook nog wat.
 9. Variantjes. Je kunt leuke dingen doen met je mond. Zuigen, likken, kussen, blazen. Een man is geen vrouw en hij houdt van afwisseling. Bouw de spanning op. Harder en sneller is niet altijd beter. Plagen werkt vaak beter dan je sufzuigen. De basistechiek is wanneer je zijn schacht vastpakt en je lippen op en neer beweegt langs zijn eikel. Wissel die basistechniek af met lange halen met je tong, vanaf zijn ballen omhoog of maak cirkeltjes rond zijn eikel.
 10. Macht. Hoewel het lijkt alsof je onderdanig bent, zo op je knietjes voor hem op de grond, kun je er van op aan dat de gevende partij de macht heeft. Jij bepaalt wat er gebeurd. Laat hem smeken. Zijn edele delen zijn letterlijk en figuurlijk in jouw handen en tussen jouw kaken. Doe het dus alleen als je elkaar volkomen vertrouwd en bereid bent er helemaal voor te gaan. Als jij denkt aan boodschappenlijstjes of als je maar ligt te wachten tot het klaar is, dan zal het voor beide partijen op een teleurstelling uitlopen.
 11. Deep Throat. Het vergt wat oefening, maar iedereen kan het: de pik helemaal in je mond nemen tot je bovenlip zijn buik raakt. Afhankelijk van het formaat van je partner zal een deel van zijn penis in je keel moeten glijden. De truuk is om niet te kokhalzen, of erger. Deep throaten is bijzonder spectaculair, maar een geweldige pijpbeurt is er niet van afhankelijk.
 12. Maak het nog leuker. Hoewel wij er van overtuigd zijn dat gepijpt worden al een feest op zichzelf is, kunnen wij ons voorstellen dat het allemaal nog wat gezelliger is als je cadeautjes meeneemt. Denk es aan eetbare oliën, een vibrator, handboeien, sappig en zacht fruit, honing, slagroom, enfin, je begrijpt het.
 13. Het finale vuurwerk. Er zijn twee soorten vrouwen. Zij die slikken en zij die spugen. De keuze is aan jou. De hoeveelheid en smaak van zijn spullie is afhankelijk van zijn (eet)gewoontes en gezondheid. De smaak van rokende vleeseter zal anders zijn dan van een niet-rokende vegetariër. Gemiddeld genomen zal je niet meer dan een theelepeltje sperma binnenkrijgen. Vind je slikken toch niet zo’n smakelijk idee, denk dan es aan de volgende alternatieven: Spuug het in een doekje of tissue (dat je vooraf al strategisch had klaargelegd), of zodra hij zijn climax nadert laat je hem ergens anders spuiten (op je gezicht, borsten, zijn buik). Heb je een condoom gebruikt, dan hoef je geen keuze te maken, natuurlijk.

Have fun!