De “hand”leiding: 7 tips om hem met de hand te bevredigen

Zou jij weleens willen weten hoe je hem het beste kunt bevredigen met de hand? Pak dan deze gelegenheid met beide handen aan, want wij van NBRplaza zullen je een handje helpen.

Rukken, aftrekken, voorhuidjoggen: Hoe doe je dat? Lees de tips en wordt een expert!

Ga er eens goed voor zitten / liggen

Ben je rechts- of linkshandig? Wat is makkelijk voor jou? Probeer je kunstjes niet te vertonen in voor jou onhandige posities. Je mag best bewegen hoor! Rol over hem heen en ga aan de andere kant zitten, als dat makkelijker lijkt. En waarom naast hem zitten? Ga eens op je knietjes voor hem zitten terwijl hij lekker languit op de bank ligt. Dan heb je bovendien twee handen vrij, wat weer nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Of ga op hem zitten terwijl hij languit op bed ligt. Of, en dan houden we er over op, ga achter hem staan onder de douche en sla je armen om hem heen.

Gebruik glibberig spul

In tegenstelling tot vrouwen, hebben mannen geen ingebouwd glijmiddel. Sommige mannen vinden het lekker om tijdens het masturberen iets glibberigs te gebruiken, zoals lotion, zeep of gewoon glijmiddel. Het op en neer glijden van je hand (de standaard-techniek) kan daardoor fijner aanvoelen en de penis wordt er minder schraal van. Spuug is dan altijd nog beter dan niets, maar een slimme meid is op haar toekomst voorbereid en heeft een tubetje glijmiddel in haar tas (gewoon te koop in onze shop). Hij zal het leuk vinden als je de tube tevoorschijn haalt, dus schaam je niet om er een beetje van in je hand te knijpen. Maar gebruik niet te veel, want dan voelt hij waarschijnlijk nauwelijks nog wat. Ook leuk: smeer er eens iets op dat voor een extra prikkeling zal zorgen. Veel hand- of bodylotions hebben de (vreemde) eigenschappen dat ze een gloeiend gevoel geven. Zeep met menthol geeft een lichte tinteling. Anders is dat bij tandpasta, dat voor een extreme, bijna pijnlijke, stimulans geeft die door sommige mannen juist als bijzonder plezierig wordt ervaren.

Hou je vast

Sexperts van over de hele wereld weten het: vrouwen willen graag zachter en langzamer aangeraakt worden. Mannen willen het juist wat harder en sneller. Veel vrouwen maken de fout om zijn edele delen te benaderen alsof het de kroonjuwelen zijn. Ze houden zijn lid tussen duim en wijsvinger alsof het een glaasje champagne is. Fout. Het is niet sexy, het geeft hem het gevoel dat je hem niet wilt aanraken of dat zijn jongeheer te klein is. Pak hem lekker beet, zoals je een tennisracket vasthoudt en beweeg in zelfverzekerde bewegingen. Gebruik ook eens twee handen. Het geeft hem het gevoel dat hij en grote heeft. Slinger ook gerust met zijn piemel. Of swaffel ermee tegen je andere hand of je gezicht.

Oefen tot je er bij neervalt

Lees verder en leert. Maar laat het niet bij lezen alleen. Een handjob is niet zo moeilijk als het lijkt. Probeer verschillende bewegingen en let op het effect bij hem. Je zult zien dat werkt. Denk je dat je vriendje jouw experimenten wellicht niet kan waarderen? Oefen dan eerst op een voorwerp: een borstel, een bus haarlak, een wortel, of een komkommer. Je moet in ieder geval de basisbeweging onder de knie hebben: laat je hand op en neer glijden en maak lichte cirkelende bwegingen met je vuist. Dus glij naar beneden aan een kant en weer omhoog aan de andere kant. Pak de penis aan de onderkant stevig vast en laat hem naar boven glijden tot je de top in je hand hebt. Eenmaal daar aangekomen, laat je je vuist sluiten (alsof je de eikel zachtjes uit je handen knijpt). Je wacht een tel en laat je hand kleine langzame cirkelbewegingen maken ronde de eikel. Dan laat je je hand weer naar beneden glijden tot je helemaal bij de wortel bent aangekomen. Doe dat maar eens een keer of 10, waarbij elke beweging ongeveer 10 seconden duurt. Vervolgens beweeg je je handen ongeveer 10 keer snel op en neer. Begin dan weer opnieuw, maar doe telkens iets minder langzame en iets snellere bewegingen, tot dat hij het niet meer kan houden.

Heb een plan B

Mocht je van plan zijn om alleen en uitsluitend je handen te gebruiken, dan kon dat weleens een teleurstelling worden. Voorkom een tenniselleboog. Hoe goed jouw handwerk ook is, de meeste mannen hebben extra stimulans nodig. Dus terwijl de ene hand zijn penis bewerkt, gebruik je de andere om zijn ballen of zijn tepels te betasten. Gebruik ook je mond. Geef hem kusjes op zijn buik of knabbel aan zijn oortjes. En sla vieze praat uit. Zeg hem hoe geweldig zijn pik is, of hoe opgewonden je er zelf van raakt.

Gebruik speeltjes

Hoewel sommige mannen bedspeeltjes als een bedreiging zien, kan een kleine (niet als penis uitziende) vibrator extra leven in de spreekwoordelijke brouwerij brengen. Neem bijvoorbeeld maar eens een vibrerende ring in de hand of plaats een vibrerend ei achter zijn testikels. Sommige mannen houden er zelfs van als je hun anus ermee bewerkt. Geen zin om naar de sekshop te gaan? Gebruik eens een ketting met grote kralen en doe die om je hand. Doe eens avontuurlijk!

Steek je middelvinger op

Een waarschuwing vooraf is hier wel op zijn plaats: Als je een vinger in zijn rectum duwt, zo vlak voor het orgasme, zal dat hem doen besluiten om voor altijd jouw seksslaaf te zijn, of je direct een enkele reis naar huis te geven. Maar hoe weet je nou welke reactie je mag verwachten? Vraag het hem gewoon vooraf, of betast zijn achteringang en kijk hoe hij daar op reageert. Als hij er een beetje nerveus van wordt, vertel (bluf) hem dan dat je weet wat je doet en dat hij het orgasme van zijn leven tegemoet kan zien. Net als de clitoris houdt de penis ook niet op bij de buik. De wortels van de penis gaan nog een paar centimeter zijn lijf in. Door je vinger in te brengen kun je dat deel masseren. Het echte plezierplekje ligt een centimeter of 10 naar binnen. Dit is de prostaat en wordt niet voor niets de mannelijke G-spot genoemd. Om het te vinden laat je hem op zijn rug liggen met zijn knieën omhoog. Je duwt je goed ingeoliede middelvinger (waarvan de nagel iets is gekortwiekt) met je palm omhoog naar binnen. Wijs nu naar zijn navel en maak een ‘kom hier’ beweging…

Meer inspiratie nodig?

Bekijk dan deze instructiefilmpjes (Quick Time vereist).