De 5 slechtste standjes

Tuurlijk is het leuk om een magazine op te leuken met spannende seksstandjes. Maar vaak missen deze smaakmakende artikelen hun doel, omdat die standjes anatomisch onmogelijk zijn, of op zijn minst oncomfortabel of onpraktisch.

Of ze nou pijnlijk, ridicuul of gewoonweg onflateus zijn, sommige ‘Kama Sutra Gone Wrong’ standjes doen het dan wel goed op papier, maar horen niet thuis in de slaapkamer. Dat blijkt wel uit ervaringen van mensen die op de SEH zijn beland. Dus als jij ook spierpijn, blauwe plekken en schaafwonden wilt oplopen (en dan niet op een leuke manier), probeer dan vooral één van deze vijf slechtste seksstandjes die door populaire tijdschriften zijn gesuggereerd.

5. De Sneeuwengel ofwel Bottom’s Up

sneeuwengelAls je als vrouw graag naar de perineum staart, of als man je peen wilt breken, probeer dan gerust de Sneeuwengel die Men’s Health voorstelt. Alsof je als man herhaaldelijk op-en-neer en achterwaardse bewegingen kunt maken, zonder je penis op wel heel oncomfortabele manier te buigen.

De experts van dit mannenblad beweren dat dit standje haar een “eersteklas uitzicht geeft op jouw achterste”. Veel vrouwen kijken graag naar een stevig herenkontje van een afstandje, als hij heerlijk gespannen staat tijdens het sporten, ofzo. Maar slechts weinig vrouwen vinden de aanblik van een starende bruine ster een aantrekkelijk vooruitzicht. En als ze daar van weg probeert te kijken, ziet ze zijn vieze eeltige voeten.

4. Boter karnen

sex-position-butter-churnerDit standje is voor mannen erg prettig als je maar niet kunt beslissen of je op de bank wilt hangen of in je vriendin. Women’s Health magazine geeft al net zo’n slechte adviezen als haar broertje Men’s Health. : Kom liefje, ik ga eens lekker op je zitten”, klinkt al net zo geil als dat het slecht is voor je rug. Standje ‘boter karnen’, zoals het tijdschrift het noemt, is misschien best leuk voor 1,45 seconden. Daarna krijgt zij kramp in haar nek en hij een zere piemel.  Waarom zou je?

Waarschijnlijk is het veel leuker als zij haar nek spaart voor wanneer ze jou later die avond gaat pijpen. Of, wie weet, wil ze morgen op het werk niet door een zere nek aan jou herinnerd worden? En ook de suggestie van de redacteur van Women’s Health om in dit standje vanaf enige hoogte honing in haar mond te laten druipen, klinkt eerder als een poging haar te laten stikken in deze ondersteboven-houding, dan op een manier haar tot een overwelidigend hoogtepunt te brengen. Nog los van de vlek in je tapijt.

3. De Kinky Jockey

lesbianlarge18Cosmopolitan doet een poging om de beste seksstandjes voor lesbiennes op te sommen. Maar met The Kinky Jockey slaan ze de plank mis. De bedoeling van dit standje is dat de ‘jockey’ haar clitje tegen het stuitje van haar vriendin wrijft tot ze een orgasme krijgt. Hoe fout is dat? Niet alleen beleeft de eigenaresse van het betreffende stuitje daar op geen enkele wijze plezier aan (afgezien van het idee wellicht), maar waar wrijf je je clitje dan precies tegen aan? Tegen een zacht heuveltje daar waar de billen in de rug overgaan?

Dat is nou niet echt het meest opwindende voor beide partners, zeggen wij hier op de redactie. Wel geven wij onze collega’s van Cosmo bonuspunten voor eindelijk eens een niet hetero-geörienteerd artikel in hun tijdschrift, maar dit is wel een epische misser. Wel eens gehoord van cunnilingus, een strap-on of een vibrator?

2. Missionaris in 45 graden

missionary-45degrees-600x450De experts van Prevention Magazine hebben een leuk idee om het missionarisstandje wat op te leuken. Helaas eindigt de poging in werkelijkheid in een wat onhandige zijwaardse poging tot neuken. Net zoiets als een ijsje eten onder een hoek van 45 graden. Tuurlijk werkt het, technisch gezien, maar er zijn betere manieren om een orgasme te bereiken.

Bij het tijdschrift zeggen ze dat de vagina niet erg zenuwrijk is (lees ongevoelig is), omdat het bedoelt is om babies door te laten. Serieus? Hebben de dames op de redactie geen vagina? Of een G-spot? Het penetreren vanuit een hoek is zowel voor de man als voor de vrouw niet de meest effektieve manier om de gevoelige snaar te raken. Zelfs niet als je er een flinke dot glijmiddel bij gebruikt.

1. De Brug

ss_bridge-sex-positionOmdat dit standje door een Fitness Magazine is vermeld, zou je nog kunnen denken dat het hen te doen was om een goede oefening voor een gezamenlijke work-out. Maar toch.

Iedereen die weleens goede seks heeft gehad, kent de ervaring dat je spieren slap worden of beginnen te trillen, als het allemaal een beetje spannend begint te worden. Voor de ontvangende partner is dit standje dan ook op geen enkele manier vol te houden. Zelfs niet voor de meest doorgewinterde yoga-beoefenaarster.

En als je dit standje niet op de grond, maar op bed denk te willen uitvoeren, dan speelt ook de stabiliteit op een matras een rol. De experts van dit tijdschrift geven grif toe dat “je spieren zullen gaan branden van het omhoog houden van je lichaamsgewicht” terwijl je partner je keihard neukt, uiteraard. Omdat de meesten onder ons geen atleten zijn, laten we dit standje graag over aan professionele sporters met een liefde voor seks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pingback: Meer-Pret-in-Bed challenge - Naughty Business Report