De 10 meest bizarre seks fetishen

t_29605_303824Mocht je sexleven een beetje uitgeblust zijn en toe aan een nieuwe impuls, of wil je gewoon weten wat er zoal te koop is in dees wereld, lees dan de top 10 meest bizarre seks fetishen volgens NBRplaza.

Mocht er niets nieuws voor je bij zitten, dan ben je gewoon een vuns. En mocht je meer dan 5 van deze fetishen al ten uitvoer hebben gebracht, dan ben je wat ons betreft kansloos. Overigens zijn alle fetishen uit de top 10 volkomen legaal en ontbreken uitwerpselen, minderjarigen, dieren of combinaties daarvan.

Allereerst een aantal fetishen die onze top 10 net niet gehaald hebben (maar dan ook net niet):

  • sex met Oma’s (lekker pijpen zonder kunstgebit)
  • dameszadelruiken (wie gaat er tegenwoordig nog met de fiets)
  • voetneuken (weer es wat anders dan fistfucken)
  • vreemde voorwerpen inbrengen (ijsjes, biljartballen, koffiezetapparaten)
  • homofiele pyromanen (met ovenvaste vriend)
  • goatse
  • amateur gynaecologie
  • seks met insecten en spinnen (want met dieren)

Maar deze fetishen verdienden hun plaats in onze top 10 wel:

10. Dwergen

Bridget-Kissbutt005MrzKleine mensen, lilliputters, dwergen. Hoe je ze ook noemt, ze zijn al sinds mensenheugenis een bron van vermaak. In circussen, films (wie kent MiniMe niet), worstelen, en zelfs bij het overgooien spelen onze in lengte minder bedeelde medemens een prominente rol. Je kon er dus op wachten tot dwergensex zijn opwachting zou doen. Het begon met dwerg-doet-dwerg. Nu is er al lesbo-en-homo-dwergen, doe-‘t-zelf-dwergen, dwergen-met-mensen-van gewone-lengte, dwergen-groepsex en – hilarisch – dwergen die het met grote pikken doen (vaak groter dan zijzelf). Wat jij kunt bedenken, is er al.

9. Onderwatersex

1underwater_sexNeen, we hebben het niet over sex op het strand of in het zwembad. Er is een groep mensen die de begrippen wetsuit en buddy een volledig nieuwe betekenis geven. Gepakt en bezakt met perslucht en bril, doen ze het op grote diepten. Onderwatersex is het nieuwe vliegtuigsex, zo voorspellen wij van NBRplaza. Wij van NBRplaza begrijpen dat, vanwege privacy (wie kijkt er mee, behalve het toch al uitstervende fauna) en ook vanwege de gewichtsloosheid. Maar er zijn een paar praktische bezwaren. Zo vragen wij ons af hoe het zit met orale sex.

8. Vacuum

ARTS Dwarf 2Het plaatsen van een vacuum pompje over de genitaliën zorgt voor een enorme bloedtoevoer, wat de gevoeligheid van de genoemde lichaamsdelen vergroot. Volgens betrouwbare bronnen (“is het niet geweldig, Mike”) werkt het echt. Helemaal zonder gevaar is het niet. Vooral niet bij een hoge bloeddruk of hartkwalen. Maar ook kan het net iets te ver opvoeren van het vacuum bloedblaren of zelfs bloedingen tot gevolg hebben, die je dan weer niet op tijd bemerkt vanwege de opwinding. Wel bonuspunten indien in combinatie met een dwerg.

7. Kijk mama, zonder handen

perou-amputee-003Amputee Devotees, zoals ze zichzelf noemen, kicken op andermans stompen. Wat vaak begint als een fantasie, kan uitmonden in een rollenspel (“ah, toe, doe jij effe of je geen armen hebt”) en kan zelfs uitmonden in een zeer bevredigende relatie met een mindervalide persoon. Ach, zo helpt de blinde de kreupele, zeg maar. Want is het als amp niet prettig om te weten dat een carrière in de volwassenen industrie nog steeds haalbaar is, alsmede het vinden van een toegewijde echtgenoot (m/v). Onder het motto: “help, op mijn krukken kan ik niet rukken”.

6. Ballonnetjes

P0025000Onmiddellijk doemen beelden van met ballonnen goochelende clowntjes met grote voeten en ruime broeken bij ons op. Ballonnen zijn schattig, onschuldig en te banaal voor woorden om het onderwerp van seksuele opwinding te zijn. Toch zijn er duizenden looners die elkaar ontmoeten op BalloonBuddies. Zij beschouwen hun voorliefde voor het opblaasbare als een subset van latexfetisj. Vooral het kunnen groeien, de spanning en het kunnen knallen leidt tot grote opwinding. En daar komt dan de body inflation fantasie weer vandaan. Mocht je thuis wat gaan experimenteren: kijk uit met het inbrengen van een luchtballon. Je zou er zo maar een embolie aan over kunnen houden.

5. Paardje rijden

scan0004_thumb[4]Om misverstanden te voorkomen: het gaat hier niet om sex in relatie tot kinderboerderijen. Pony Play is een vorm van BDSM waarbij de sub wordt aangekleed met paardrijachtige attributen, zoals een bit, een anaal ingebrachte paardenstaart en wellicht nog een paar fraaie teugels. Er zijn drie soorten ponies: show ponies, trekpaarden (en dan bedoelen we voor een karretje) en rijpaardjes. De geruchten zijn dat zelfs Aristoteles zich al als paardje liet gebruiken.

4. Poppenspel

Zentai_Red8sAls je geen echte vrouw wilt (want gezeur over vuilniszakken en de was), dan kun je altijd hier nog voor gaan. Geen opblaaswerk. Neen, lieve bezoekers. Want het moet wel een beetje geil zijn. Zoals in Japan, waar je plastic call girls hebt. Het alternatief is natuurlijk om je vrouw te vragen zich te verkleden als pop. Vandaag hebben wij van NBR geleerd dat dat Zentai heet: een poppenpak aandoen. En nog leuker: je eigen poppenpak maken of er een kant-en-klaar kopen!

3. Teddyberen

2TdG78uXTnddipchF9TQ9hfjo1_500Een van NBRplaza’s eigen redactieleden weet het uit eigen ervaring: het is niet altijd even onschuldig als nichtjes en neefjes met hun favoriete teddybeer spelen. Kleine jongetjes willen hun kruis nog weleens langs hun lieve plushe beertje schuren, totdat deze, na enige jaren, versleten gaten gaat vertonen, die dan weer voor andere doeleinden kunnen worden ingezet. Voila, plushofilie is geboren. wij van NBR gaan voortaan heel anders kijken naar vaders die in de Bart Smit aan een beertje lopen voelen.

2. Hummer humping

fuck20a20carNog een reden om geen Hummer te kopen. Ze zijn natuurlijk lelijk en parkeren is een ramp, maar wist je ook dat er een groep jongens is die een ware fetish heeft voor deze ultieme penisverlenger? Wij geloofden het ook niet, tot we deze website zagen.

1. Cuckoldry

En op nummer 1, wat ons betreft de fetisj onder de fetisjen. Het Engelse cuckoldry betekent zoiets als vreemdgaan. Een Cuckold is een man, wiens vrouw vreemdgaat. Het woord komt van Cuckoo ofwel koekoek (de vogel).
cuckoldEnfin, een cuckold is dus altijd een man, waarvan de vrouw vreemdgaat, maar met medeweten van de man. Sterker nog, zij vernedert de man door voor zijn ogen vreemd te gaan. Vaak is de man daarbij vastgebonden en kijkt toe hoe zij het gehele Amsterdam Admirals team afwerkt of een groepje groot geschapen negers. In veel gevallen komen de heren ook nog over de arme cuckold klaar. Ook hier gaat het om vernedering, onderdanigheid, voyeurisme, angst en geilheid. Het probleem van een cuckold is nog wel om een vrouw te vinden die dezelfde hobbie heeft. Laat die man maar fijn een koekje van andermans deeg krijgen. Ons koekje is het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pingback: Hummer humping voor vrouwen | Naughty Business Report