Caribbean Airlines

Wat is het toch heerlijk om wakker te worden gemaakt door een pijpende mond. Dat is het eerste dat ik dacht, die ochtend. Ik voelde hoe haar warme mond zich sloot rond mijn harde schacht en hoe haar hand zacht op en neer bewoog. Ik opende mijn ogen en zag haar volle lippen meebewegen. Ik had haar gisteren leren kennen in een bar. Ze was een prachtige vrouw van Caribische afkomst. Ze was slank, maar met grote borsten en een heerlijk achterwerk. Ik was met haar meegegaan naar haar hotel. Ze overnachtte in Amsterdam. Ze was stewardess en zou de volgende ochtend weer terugvliegen.
Ze zoog mijn lid naar binnen en probeerde hem helemaal in te slikken. Ze zat op haar knieën op bed, tussen mijn benen. Haar kont stak omhoog. Pas nu viel het me op dat ze geheel gekleed was. Ze had haar knalrode uniform al aan. Die kont. Die heerlijke kont. Ik dacht terug aan de avond ervoor, toen ik haar hard nam op zijn hondjes; mijn favoriete standje. Mijn duim was diep in haar aars toen ik in haar klaarkwam.
In een flits kwamen alle standjes van die nacht weer voorbij. Ik probeerde me te herinneren hoe vaak we waren klaargekomen, maar haar zuigende mond leidde me te veel af. Haar dieprode lippen en haar donkere huid contrasteerde met mijn bijna bleke lul. Ik kromde mijn rug en spoot kreunend mijn lading in haar mond. Ze zoog me leeg tot de laatste druppel.
“This is your wake up call, Sir”, zei ze grinnikend. “You promised to take me to the airport, remember?”. Ze stond op en ik zag hoe ze met haar tong haar tanden schoonlikte. Terwijl ik mijn kleren bij elkaar raapte van de vloer, stiftte ze haar lippen en fatsoeneerde haar kleren voor de spiegel.
Bij de terminal stapte er uit de auto voor me ook toevallig een stewardess van de zelfde maatschappij als zij. Ze zagen elkaar en zwaaiden kort.
“How can I contact you?”, vroeg ik.
“You can’t, sweetie.” Ze kuste me vluchtig op mijn mond en stapte uit. Haar collega kwam lachend naar haar toe en keek even mijn auto in, alsof ze de vangst van haar vriendin wilde beoordelen. Ze begonnen veelbetekenend naar elkaar te lachen. De man uit de auto voor me keek in zijn binnenspiegel. Ik meende te zien dat hij zich gebruikt voelde.
“If fit feels this good getting used, keep on using me” zong ik Bill Withers na en startte de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *