Beter beffen: alles over cunnilingus

Mannen die beffen zijn betere minnaars. Tenminste, dat vinden vrouwen. Want maar liefst 85% van de vrouwelijke medemens wil graag de kutkus ontvangen, terwijl slechts 55% van de heren daartoe bereid is. Schande. Dus mannen, lees de tips van NBRplaza en wordt een befgod die aanbeden wordt door legio geil gillende dames.

Beffen, cunnilingus (een hele mond vol), de kutkus, orale seks, likken als Lassie, tussen de grote tenen likken, muf diving, pussy eating. Hoe je het ook noemt, de meeste vrouwen zijn er gek op. Als ontvanger dan en wie weet als gever. Dus ben je nieuw met het fenomeen, lees dan aandachtig door. Ben je een doorgewinterde tongkunstenaar, lees dan ook door, wie weet leer je toch nog iets nieuws.

Weetjes

Orale seks is al zo oud als de mensheid. In de Kama Sutra komt het al voor. Orale seks is aangenaam en intiem. En als je het goed doet dan wordt je beschouwd als een gever (en geloof ons, dat is een goed ding). De erogene zones van een vrouw werken over het algemeen anders dan die van een man. Dus gebruik jezelf niet als referentiekader. Gebruik zelfs je ex niet als referentiekader. Opwinding en genot is voor een vrouw het op de juiste manier opbouwen van seksuele spanning. De kunst van het beffen ligt in het feit hoe snel je als man kunt ontdekken wat een vrouw lekker vindt bij het beffen.

Onzekerheid

Denk je dat jij onzeker bent als je het nog nooit hebt gedaan? Wat dacht je van je meisje. Die twijfelt over jouw uitzicht, haar geur en smaak en nog een heleboel andere vrouwendingetjes. Je kunt veel van die onzekerheid wegnemen door samen te douchen van te voren (of haar onder de douche te likken), haar heel veel complimentjes te geven en te laten merken dat jij er ook van geniet.

Geduld

Als je niet weet wat je moet doen, onthou dan één ding: doe het rustig an. Haastige spoed is ook nu niet goed. Ga niet direct op je doel af, maar plaag haar net zolang tot ze de neiging krijgt om haar kruis tegen je gezicht te duwen. Steven niet direct op haar clitje af, maar maak liever omtrekkende bewegingen. Haar reactie vertelt je als het goed is wel of je op de juiste weg bent. Als je meisje eenmaal flink opgewonden raakt, hou je tempo en houding dan aan, anders komt ze nooit over het topje.

Tips voor gevorderden

Likken is ook maar likken. Denk daarom ook eens aan de volgende technieken:
Zuigen: Pijpen voor vrouwen, zeg maar. Zuig niet alleen haar schaamlippen naar binnen maar maak ook eens zachte zuigende bewegingen om haar clitje.

Tongneuken: Als je iets weg hebt van Gene Simmons dan kun je haar lekker penetreren met je tong. Tegelijkertijd kan jouw bovenlip haar clit bewerken.

Grommen: Een grommend geluid maken heeft twee effecten. Ten eerste laat je merken hoe lekker jij het vindt (en dat zal ze fijn vinden). Maar nog belangrijker, jouw gegrom zal een trilling veroorzaken waarmee je direct de concurrentie met haar Tarzan kunt aangaan.

Warm/koud: Neem eens een slok van een koud drankje (bij voorkeur sterke drank natuurlijk) voordat je de aanval opent. Of neem een ijsklontje in je mond. Of juist een slok warme glühwein. Gewoon proberen, succes gegarandeerd. Een mentholsnoepje of een hap tandpasta  doet overigens ongeveer hetzelfde.

Smaak: Tsja, als de enigszins zilte muskussmaak van de vrouwelijke genitaliën je niet aanstaat, en een warm bad vooraf voor jou geen verschil maakt, overweeg dan lekker te kliederen met etenswaren. Neem een bus slagroom (pas op dat je niet misselijk wordt, want wat Hans Teeuwen ook beweert: kotsen in een kut is het einde van je relatie), jam, honing, chocola, of gember kunnen wat dat betreft het plezier verhogen. Pas op met sambal of rode pepers trouwens.

Beweging: Als je echt niet weet wat je met je tong moet doen, dan kun je de alfabetmethode hanteren. Schrijf alle letters met je tong. Als variant kun je haar laten raden wat je schrijft (“ah toe, doe de ‘Q’ nog es”).

Combi: Beffen lijkt te passen bij het credo “kijk mamma, zonder handen”. Maar niets is minder waar. Gebruik je handen of stimuli (zoals een vibrator) en maak een gezellige combo waarbij je alle gevoelige plekjes tegelijk verwent. Probeer haar G-spot te bewerken met je vingers terwijl je haar clitje zuigt bijvoorbeeld. Over succes gegarandeerd gesproken.

Baffen: Je moet er voor open staan, maar oraal-anaal contact kan de funfactor flink verhogen. Doe es een flinke haal met platte tong van haar aarsje tot haar clitje en terug. Als dat geen gilletje doet ontspruiten uit haar lieve keeltje….

69: Voor wat, hoort wat. Dus waarom niet tegelijk?

Kwesties

Helaas zijn er ook kanttekeningen. Hoewel beffen strikt genomen niet ongezond is, zijn er toch een paar netelige kwesties.

Hygiëne: Hoe je het ook went of keert, het is fijner om een schoon iemand te beffen. Als je een rijsttafel wilt ga je wel naar de Chinees.

Haar: Persoonlijk vinden wij van NBR een kale poes te veel op een kinderkutje lijken, maar een oerwoud is natuurlijk ook niks. De tandarts ziet je wellicht graag flossen, maar een orale vorm van ontharen is ronduit vervelend. Voor je het weet lig je net als de poes een haarbal uit te spugen. Stel eventueel voor om haar te scheren of, zoals wij van NBR dat enigszins sadistisch doen, te epileren.

SOA: Herpes en syfilis kun je ook oplopen bij het beffen. Het komt niet vaak voor, maar als je lover een koortslip heeft dan zijn de tongkunsten uit den boze. Ook kun je als beffer een koortslip oplopen als je meisje herpes heeft. HIV kun je alleen oplopen als je menstruatiebloed binnenkrijgt, maar zeg nou zelf…. Voor de supervoorzichtigen onder ons is er de beflap.

Kramp: Als je lang ligt te likken kan er kramp in je tong of kaak ontstaan. Wij van NBR zeggen: eigen schuld. Je kunt tussendoor natuurlijk ook gewoon even stoppen en vingeren, of er samen hartelijk om lachen.

Standjes

Er zijn allerlei varianten te bedenken op de volgende thema’s, zonder dat daarvoor een gevorderden cursus yoga vereist is:
Tussen de benen: De vrouw ligt op haar rug en de man ligt tussen haar benen. Als zij haar benen iets optrekt, kun jij overal prima bij.
Van achteren: Als de vrouw op haar rug ligt heb je ook lekker toegank tot haar aarsje. Doe een dik kussen onder haar heupen zodat ze haar kontje lekker inde lucht steekt. Ook een prima houding om haar na het beffen in te neuken.
Staand: Ietwat ongemakkelijk maar daardoor wel spannend. De vrouw staat voor de man. Leuk in de douche bijvoorbeeld. Zij kan ook een voet op een stoel ofzo  zetten om jouw de toegang tot haar tempeltje te vergemakkelijken.
Zitten: Wie kent niet het liedje “Come sit on my face and tell me that you love me”? Niet aan te bevelen indien de dame in kwestie lijdt aan obesitas, maar verder wel lekker voor de man die ervan houdt om een beetje gedomineerd te worden.

Mocht je nog aanvullingen hebben of tips dan horen wij van NBR dat natuurlijk graag. Van de dames willen we graag horen of het een beetje geholpen heeft, die tips van ons. En nu: shut up and lick it!

sexpillen.nl