9 Pijpscenes in mainstream films

Lauren Lee Smith in Lie with meNa ons artikel ‘10 anale seks scenes in mainstream films‘, ‘seks in films’ en ‘naakt in Nederlandse films‘ vroegen jullie, onze lezers, om meer. En dat zullen we jullie geven ook, met 9 volledig NSFW video’s van blowjobs in gewone films of van mainstream actrices:

  1. Lauren Lee Smith in “Lie with me”
  2. Paris Hilton in “1 Night in Paris”
  3. Chloë Sevigny in “The Brown Bunny”
  4. Gena Lee Nolin sex tape
  5. Victoria Abril in “X Femmes: Pur Elle”
  6. Pamela Anderson sex tape
  7. Maruschka Detmers in “Devil in the Flesh”
  8. Kim Kardashian sex tape
  9. Stacy Martin in “Nymphomaniac”

1. Lauren Lee Smith

Lie with Me is een Canadees filmdaram met expliciete seks. Het werd vertoond op het Toronto Film Festival in 2005. Het verhaal is gebaseerd op een boek van Tamara Berger. We zien Lauren Lee Smith en Eric Balfour.

2. Paris Hilton

1 Night in Paris is een pornografische video waarin Paris Hilton seks heeft met Rick Salomon. Het was niet bedoeld voor vrijgifte en was gefilmd op een statief. De camera stond op merendeels op ‘night vision’.

3. Chloë Sevigny

The Brown Bunny is een onafhankelijke art house film, geproduceerd door Vincent Gallo. Het gaat over een motorracer die achtervolgd wordt door herinneringen aan een vroegere liefde. De film was o.a. te zien op het filmfestival in Cannes in 2003, waar het veel media aandacht kreeg door de expliciete seks.

4. Gena Lee Nolin

Nolin verwierf bekendheid met haar rol in Bay Watch. Hier is ze te zien met haar vriendje.

5. Victoria Abril

X Femmes (of X Women) is een Franse televisieserie die op Canal+ te zien was in 2008 en 2009. De serie was bedoeld als porna (erotica voor vrouwen).

6. Pamela Anderson

Pamela Anderson kennen we ook van Bay Watch, maar inmiddels ook van haar sekstapes met Tommy Lee. Ze was een van de eersten waarvan een sex tape was uitgelekt op internet.

7. Maruschka Detmers

Devil in the Flesh (Il Diablo in Corp) is een Italiaanse film uit 1986 van Marco Bellocchio. De film gaat over een jonge man (Federico Pitzalis) die verliefd wordt op een wat oudere vrouw (gespeeld door de Nederlandse Maruschka Detmers).

8. Kim Kardashian

Ook Kim kardashian kon niet achterblijven en dus verscheen er een sekstape van haar met Ray J.

 9. Stacy Martin

Lees meer over de film Nymphomaniac elders op NBRplaza. Hieronder zie je Stacy Martin die de rol van de jonge Joe vertolkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *